Home TOP NEWS Καϊάφας: “Θεωρώ ότι μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτήσει το κύπελλο”

Καϊάφας: “Θεωρώ ότι μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτήσει το κύπελλο”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προπονητής της ΕΝΑΔ μίλησε στον SuperSportFM 104.0 και στην εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» με τους Μάκη Νικολάου και Αντώνη Κατσαρό για την εξασφάλιση της ανόδου από την ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς στη Γ’ Κατηγορία. Παράλληλα σχολίασε και την φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει το Κύπελλο.

Οι τοποθετήσεις του:

Για την άνοδο της ΕΝΑΔ: «Ήταν μια δύσκολη χρονικά, ένα δύσκολο πρωτάθλημα όμως καταφέραμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος. Αυτός ήταν ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας και γιατί όχι τη νέα σεζόν να είναι η άνοδος στην Β’ Κατηγορία. Θα καθίσουμε να δούμε αν υπάρχει το ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο και θα είναι ένας λόγος για να παραμείνω. Αν δεν είναι αυτός ο στόχος, θα αποχωρήσω. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα για να ανεβεί στη Β’ Κατηγορία, όμως άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Οι υποδομές και οι παίκτες που κάνουν και άλλες δουλειές και χάνουν προπονήσεις. Η σχέση μας με τη διοίκηση είναι άψογη, αγαπάνε την ομάδα και προσφέρουν ότι μπορούν. Τα λεφτά δεν είναι πολλά, γι’ αυτό προτίμησα να πάμε με ένα μικρό ρόστερ 14 παικτών και πέτυχε το ρίσκο».

Για την Εθνική Κύπρου: «Καλή επιτυχία στην Εθνική μα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τώτα τι άλλο να πω; Είμαι απογητευμένος από την Εθνική. Θεωρώ πως δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και νεαροί και έμπειροι. Είμαι με τα 1000 για τους Κύπριους προπονητές. Είναι αδιανόητο στην Εθνική να μην υπάρχει Κύπριος προπονητής. Να πω ότι δεν έχουμε Κύπριους προπονητές καλούς να το καταλάβω. Δεν μπορώ να ξέρω τι πήγε λάθος, για εμένα είναι το μεγαλύτερο λάθος που δεν κάθεται στον πάγκο της ομάδας Κύπριος τεχνικός».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω πως το πρωτάθλημα τέλειωσε. Απόλλων… Είναι καιρός να πιάσει τον τίτλο. Είναι στο +5 και είναι μια μεγάλη διαφορα. Για τη δεύτερη θέση θα γίνει μεγάλη μάχη, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Για το κύπελλο, η Ομόνοια είναι σε δύσκολη θέση και είναι η μόνη της διέξοδος στην Ευρώπη. Θα πρέπει να κάνει μεγάλη αλλαγή για να διεκδικήσει το τρόπαιο, θεωρώ ότι μπορεί. Δεν μπορώ να πω τι έφταιξε».