Home TOP NEWS O Ξιούρουππας για το ματς με την ΑΕΛ, για Λένον και για...

O Ξιούρουππας για το ματς με την ΑΕΛ, για Λένον και για Χάμπο!


Για το ντέρμπι ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Πανίκος Ξιούρουππας στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με τον Άλκη Μπότσο και τον Αντρέα Πογιατζή.

Αναλυτικά:

«Περίμενα πολύ περισσότερα από τις δύο ομάδες. Έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ένταση και πάθος αφού και οι δύο ήθελαν να κερδίσουν το ματς, το κύπελλο είναι η μονή διέξοδος τους για την Ευρώπη. Η ΑΕΛ ελπίζει για την ανατροπή στον επαναληπτικό, η Ομόνοια βολεύτηκε με το εκτός έδρας γκολ. Σαφέστατα υπάρχει προβάδισμα διότι πέτυχε γκολ εκτός έδρας. Θα έχει έως και 15 χιλιάδες κόσμο η Ομόνοια στο ΓΣΠ θα δώσει όλα για τη πρόκριση. Αν παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη μπορεί να τα καταφέρει διότι διαθέτει τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι, όμως, εύκολος αντίπαλος η ΑΕΛ».

Για τον Νιλ Λένον: «Δεν είναι ότι εύκολο για τον προπονητή είναι μόλις λίγες μέρες στην Ομόνοια. Μέχρι τον επαναληπτικό υπάρχει χρόνος να μάθει περισσότερα. Σίγουρα θα δούμε κάποια πράγματα διαφορετικά από την φιλοσοφία του Μπεργκ. Θα πάμε σε ένα Αγγλικό, Σκοτσέζικο, Ιρλανδικό στιλ στην Ομόνοια. Είναι στα υπέρ ότι εμπιστεύεται τους νεαρούς, το μεγαλύτερο που έχει να κερδίσει η Ομόνοια, το κάνει και η Ανόρθωση με τον Τιμούρ».

Για τον νεαρό Χαραλάμπους: «Θα εξελιχθεί σε ηγετική μορφή ο Χαραλάμπους, είναι από την Αραδίππου και αδελφότεχνος του παλαίμαχου άσου, Λευτέρη Κοντολεύτερου».