Home TOP NEWS Απο το “Giuseppe Meazza” στο ΓΣΠ και το… who is who του...

Απο το “Giuseppe Meazza” στο ΓΣΠ και το… who is who του Ιταλού ρεφ!

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της αυριανής μεγάλης αναμέτρησης για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου coca – cola. Όπως έγινε γνωστό από την ΚΟΠ την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, θα την διευθύνει ο 37χρόνος Ιταλός διαιτητής, Marinelli Livio.


Βλέποντας τα στατιστικά του ρεφ που θα σφυρίξει το αυριανό παιχνίδι, ο Marinelli σφύριξε σε συνολικά σε 177 παιχνίδια στην καριέρα του τα οποία ήταν όλα στην Ιταλία. Από το τσεπάκι του έχουν βγει συνολικά 791 κίτρινες κάρτες, 23 φορές απέβαλε ποδοσφαιριστές με διπλή κίτρινη κάρτα, 22 φορές έδειξε την κόκκινη κάρτα και 52 φορές υπέδειξε την άσπρη βουλά.

Την φετινη σεζόν ο Marinelli σφύριξε σε 17 παιχνίδια 12 στην Serie A, ένα στο κύπελλο Ιταλίας και 4 στην Serie B. Το αξιοσημείωτο είναι σε αυτά τα παιχνίδια δεν έκανε ποτέ την χρήση της κόκκινης κάρτας, έδειξε 67 κίτρινες δηλαδή μέσο όρο 3,9 κάρτες σε κάθε αγώνα και τέλος υπέδειξε 4 πέναλτι.

Να σημειωσουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι του Ιταλού διαιτητή πριν να έρθει στην Κύπρο για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ ήταν στις 9 Απρίλιου όταν κλήθηκε να διευθύνει το Ίντερ – Βερόνα στο “Giuseppe Meazza”, παιχνίδι στο οποίο νίκησε με 2-0 η Ίντερ και τον Ιταλό διαιτητή να κάνει την χρήση της κίτρινης κάρτας μόνο δύο φορές στο 84ο και 90ο λεπτό, κιτρινίζοντας τους Denzel Dumfries και Marcelo Brozovic.