Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εθνική Futsal: Ισόπαλη με τη Δανία και κρατά την τύχη της στα...

Εθνική Futsal: Ισόπαλη με τη Δανία και κρατά την τύχη της στα χέρια της

Η Εθνική μας ομάδα Futsal εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Δανία στο Τροντχάιμ και ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal ήρθε ακόμη πιο κοντά!


Μετά από παλικαρίσια προσπάθεια, οι διεθνείς μας πήραν ένα βαθμό ενώ έχασαν ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη σε ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Το Σάββατο, με νίκη επί της Μάλτας, η Εθνικής μας προκρίνεται στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal. Μετά από δύο αγώνες, η Κύπρος έχει τέσσερις βαθμούς αφού την Τετάρτη είχε νικήσει τη Νορβηγία και μπορεί να τερματίσει ακόμη και στην πρώτη θέση του ομίλου ενώ να θυμίσουμε πως προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής πέτυχε δύο εξαιρετικά τέρματα στο 12.00 και στο 12.41 δίνοντας προβάδισμα στην Εθνική μας με 2-0. Οι Δανοί σκόραραν  στο 17.34 και στο 32.34 και έχουν επίσης τέσσερις βαθμούς.

“Είμαι περήφανος για την προσπάθεια σας. Το Σάββατο, όλοι μαζί, πάμε για τη νίκη και την πρόκριση. Την αξίζουμε!” ήταν τα πρώτα λόγια του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άθου Στυλιανού προς τους ποδοσφαιριστές του.

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Ψηλογένης, Ομήρου, Ελ Κέμπε, Σωκράτους, Τσίτσος (Σκαρπάρης, Κάντζιο, Χατζηγεωργίου, Λακούφης, Κουλουμπρής,  Κρέκος, Περέιρα, Σκαμπύλης, Κενζελιάν)

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική
Δανία – Μάλτα 8-0
Νορβηγία – Κύπρος 2-3
2η αγωνιστική (σήμερα)
Δανία – Κύπρος 2-2
20:00 Νορβηγία – Μάλτα
3η αγωνιστική (Σάββατο, 9 Απριλίου)
14:00 Μάλτα – Κύπρος
18:00 Νορβηγία – Δανία

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.