Home TOP NEWS Σήκωσαν το τελευταίο τρόπαιο τα αδέλφια Πετρακίδη – Φεύγουν με το κεφάλι...

Σήκωσαν το τελευταίο τρόπαιο τα αδέλφια Πετρακίδη – Φεύγουν με το κεφάλι ψηλά και χορτασμένοι από τίτλους!

Τα αδέλφια Πετρακίδη, ο Σωτήρης και ο Αχιλλέας, ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη και πολύχρονη πορεία τους στο άθλημα της πετόσφαιρας, κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο και κατ’επέκταση το τρεμπλ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Όπως δήλωσαν τα δύο αδέλφια και πετοσφαιριστές της ομάδας μας στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, ο τελικός ήταν γι’ αυτούς και το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα τους.

Πάντως στις τοποθετήσεις τους και για το ποιο θα είναι το επόμενο τους βήμα τώρα που αποχωρούν από τα παρκέ, δεν άπαντησαν αφού είπαν ότι πρώτα θα το σκεφτούν λίγο και θα αποφασίσουν το τι θα πράξουν, ενώ σημείωσαν ότι έχουν δεχθεί και πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να αναλάβουν πόστο στην πετοσφαιρική ομάδα.

Οι τοποθετήσεις του Σωτήρη και Αχιλλέα μετά το τέλος του αγώνα:

Σωτήρης Πετρακίδης: “Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και των δύο ομάδων, ήταν συγκλονιστικό και δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για εμάς. Λίγο καρδιοχτύπημα, αλλά ότι καλύτερο στο τέλος. Το αξίζαμε και φεύγουμε νομίζω, Σούπερ και με το κεφάλι ψηλά, τριπλούχοι, με πολλά πρωταθλήματα, με πολλές επιτυχίες και πολλές χαρές.”

Αχιλλέας Πετρακίδης: “Δεν θα μπορούσαμε να ήταν καλύτερο το τέλος αυτό, είμαστε ευγνόμων για όσα ζήσαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και γενικά στον αθλητισμό, προσφέρουν απίστευτες στιγμές. Αυτή θα είναι η κληρονομιά μας για όλα αυτά τα χρόνια που θα μας συνοδεύουν. Όσον αφορά τι θα κάνουμε μετά το αγωνιστικό, προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί κάτι, η Διοίκηση μας έχει προσεγγίσει να αναλάβουμε κάποια πόστα στην ομάδα, δεν θέλουμε ακόμα να πάρουμε αποφάσεις, αφού ακόμα νιώθουμε ότι είμαστε στο αγωνιστικό, είμαστε στον χωρισμό και την αποδοχή προς το παρόν θα δείξει.”

Σωτήρης και Αχιλλέας για τον κόσμο: “Ήταν συγκλονιστικός, μας στήριξε ήταν ο έβδομος παίκτης και νομίζω χωρίς αυτόν ίσως να μην κατακτούσαμε το τρόπαιο”.

“Μας έχει λείψει πάρα πολύ ο κόσμος, έχει δύο χρόνια δεν τον βλέπουμε στα κλειστά, τώρα που άρχισε να έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα φεύγουμε εμείς, δεν πειράζει είμαστε χορτασμένοι. Θα είμαστε στα γήπεδα θα παρακολουθούμε την πετόσφαιρα, γενικά θα είμαστε εδώ.”