Home TOP NEWS «Ξαναλέμε πόσο πολύ θέλουμε τον κόσμο μας στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ»

«Ξαναλέμε πόσο πολύ θέλουμε τον κόσμο μας στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ»


Όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά τον αγώνα…

Η ουσία είναι πως τα στοιχεία που ζήτησε από την ομαδα ο προπονητής μας, τα είδε. Φάνηκε αυτό. Η ομάδα έκανε τελικές, πέτυχε 4 γκολ, είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι της. Δεχθήκαμε δύο γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είναι στοιχείο που πρέπει να δουλευτεί. Εφόσον όμως ήρθε η νίκη με 4 γκολ, με αυτά που ζήτησε ο προπονητής, είναι κάτι θετικό. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα για να πάμε γεμάτοι και έτοιμοι με την ΑΕΛ.

Για Ζαχαρίου και την αποβολή του Χούμποτσαν: Τον Παναγιώτη θα τον δούμε αύριο για να γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος του. Σε ότι αφορά στην αποβολή, είναι παράξενο το γεγονός ότι δόθηκε κόκκινη κάρτα. Δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή. Ίσως επαφή να έγινε μετά καθώς ο παίκτης έπεσε και κινήθηκε προς τη μπάλα. Δεν θεωρούμε πως έγινε τέτοια παράβαση που να δικαιολογεί κόκκινη κάρτα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό όμως θα επαναλάβουμε ξανά το πόσο πολύ τον θέλουμε στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Η παρουσία τους θα είναι σημαντική και θα βοηθήσει την ομάδα. Ζητάμε από τπον κόσμο να προετοιμαστεί και να είναι μαζικά στο γήπεδο.