Home TOP NEWS «Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, ξέραμε πως με τον Φαμπιάνο θα...

«Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, ξέραμε πως με τον Φαμπιάνο θα ήταν δύσκολο»


Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία, ο οποίος αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου, αλλά και για το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάσαμε το Κύπελλο μέσα από τα χέρια μας. Παίζαμε για σχεδόν όλο το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω. Κατά την άποψη μου είχαμε τον πλήρη έλεγχο και ένα γκολ να βάζαμε θα παίρναμε το τρόπαιο. Έπρεπε να ρισκάραμε περισσότερο, έτσι το σκέφτηκαν οι προπονητές μας. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, ξέραμε πως με τον Φαμπιάνο στο τέρμα της Ομόνοιας ήταν δύσκολο για εμάς. Στη διαδικασία των πέναλτι δεν πρέπει να σκέφτεσαι τον Φαμπιάνο, αλλά να διαλέγεις μια γωνιά και να σουτάρεις».

Για το δικό του πέναλτι «αλά Πανένκα»: «Όταν πήγε ο Ζάκπα να εκτελέσει και είδα ότι το απέκρουσε ο Φαμπιάνο, είπα πως όπου κι αν το έκανα, αν έπεφτε στη σωστή γωνία ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας θα το έπιανε. Έτσι το έκανα με αυτό τον τρόπο».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τι πήγε λάθος και η ομάδα υποβιβάστηκε: «Τι πήγε λάθος στη σεζόν; Κακός προγραμματισμός, όμως όταν παίρνεις παίκτες το καλοκαίρι, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Κάναμε και άσχημα παιχνίδια. Προς το τέλος όλοι είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι υποβιβαστήκαμε και θα τα δώσουμε όλα για το κύπελλο. Γι΄ αυτό με την ΑΕΚ στο κύπελλο η ομάδα πετούσε και στο πρωτάθλημα με την ΠΑΕΕΚ και τη Δόξα δεν ήμασταν καλοί».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια χωρίς ρήτρα και για να φύγω πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, με αυτά ασχολείται ο μάνατζερ μου, ο οποίος μου ανέφερε πως αν έχει κάτι χειροπιαστό, θα με ενημερώσει».