Home TOP NEWS Χαρίτου για τον τελικό με Εθνικό: «Δεν θα είναι εύκολο, αυτό είναι...

Χαρίτου για τον τελικό με Εθνικό: «Δεν θα είναι εύκολο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο»


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Άντρος Χαρίτου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Δεν θα είναι εύκολο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και ελπίζω αυτοί που θα μπουν στο γήπεδο να μην το αντιμετωπίσουν ως εύκολο. Φέτος ο Εθνικός έβαλε δύσκολα στην Ομόνοια και είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμηθεί αυτή η ομάδα παρόλο που πέφτει κατηγορία. Είναι ευκαιρία να γράψει ιστορία ο Εθνικός και δεν έχει τίποτα να χάσει. Αντίθετα, εμείς έχουμε πολλά να χάσουμε. Ο αγώνας κρίνεται στο γήπεδο και δεν πρέπει κατά διάνοια να υποτιμηθεί ο αντίπαλος».

Για την παρουσία των οπαδών της Ομόνοιας στον τελικό: «Δεν περίμενα διαφορετικό πράγμα από μάχη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τον αγώνα. Είναι συνηθησμένο φαινόμενο σε τέτοιου είδους παιχνίδια όταν αγωνίζεται η Ομόνοια. Τώρα, η παρουσία του κόσμου προσθέτει κάποια πίεση, όμως θα βοηθήσει αν το ξέρουν να το διαχειριστούν σωστά οι παίκτες».

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς: «Οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα στο κύπελλο απέδειξαν ότι υπήρχαν δυνατότητες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η ομάδα από το κύπελλο. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να μείνουμε εκτός εξάδας. Είναι επώδυνο που για πρώτη φορά η ομάδα έμεινε εκτός εξάδας και μάλιστα με τις δυνατότητες που έχει. Κανένας προπονητής δεν κρατά μαγικό ραβδό, οπότε δεν ξέρω τι έκανε ο κ. Λένον όμως φαίνεται η αλλαγή».