Home TOP NEWS Είπε ο Ανδρέας για απουσίες, εισιτήρια τελικού και Νότια κερκίδα…

Είπε ο Ανδρέας για απουσίες, εισιτήρια τελικού και Νότια κερκίδα…


Μίλησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την ΠΑΕΕΚ, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, στη κάμερα της Cytavision.

Είπε αναλυτικά:

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος ήταν να χρησιμοποιηθεί η ομάδα που είχε πιθανότητες να επιλεχθεί στο τελικό όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα. Ο Λανγκ προληπτικά έμεινε εκτός. Ο Χούμποτσαν είναι άρρωστος, ο Γιούστε έχει κόκκινη και από κει και πέρα είναι ο Μάταβς ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και δυστυχώς είναι αμφίβολος για τον τελικό. Η κατάσταση του Λέτσιακς βελτιώνεται όμως ακόμη είναι αμφίβολος.

Για τα εισιτήρια του τελικού: Έγινε συνάντηση με τους φιλάθλους, έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατατέθηκαν οι σκέψεις όσως συμμετέιχαν στη συνάντηση. Η διοίκηση αφουγκραζόμενη τις απόψεις του κόσμου έλαβε την απόφαση να μειώσει την τιμή. Η διόικηση έδειξε αυτα τα 4 χρόνια ότι πρώτιστος της στόχος είναι να είναι ο κόσμος χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα του. Με αυτή τη λογική έγινε και η διαφοροποίηση των τιμών του εισιτηρίου. Μακάρι να απολαύσουν όλοι έναν ωραιό τελικό.

Για τη Νότια: Ακόμη αναμένουμε την απάντηση του Εθνικού.