Home TOP NEWS Δεν αποκλείεται να μίλησε και με Γκόμεθ ο Μάθιους!

Δεν αποκλείεται να μίλησε και με Γκόμεθ ο Μάθιους!

Η δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν είναι γεγονός και όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο ο Άνταμ Μάθιους έρχεται με τις “ευλογίες” του Νιλ Λένον στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς οι δύο γνωρίζονται από την κοινή τους συνεργασία στην Σέλτικ.


Φυσικά ο Ουαλός ακραίος μπακ δεν αποκλείεται πριν να πάρει την απόφαση και να συμφωνήσει, θα ρώτησε για την Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας μας, Γιόρτνι Γκόμεθ με τον οποίο συνυπήρξαν για ένα διάστημα συμπαίκτες στην Σάντερλαντ.

Ο Ισπανός μέσος και ο Ουαλός αμυντικός γνωρίζει ο ένας τον άλλο αφού ήταν μαζί στον Αγγλικό σύλλογο στο μισό της σεζόν 2015 -16, ωστόσο δεν έτυχε να συνευρεθούν στην ίδια ενδεκάδα, καθώς ο πρώτος προερχόταν από τραυματισμό και ο δεύτερος δεν πήρε  ευκαιρίες και να αγωνιστεί.

Όπως και να έχουν τα πράγματα αν ο Μάθιους ζήτησε τα “φώτα” του Γκόμεθ για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να κατηφορίσει στο νησί, εδώ που θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο τον Λένον και με τον οποίο θα προσπαθήσουν ξανά να πετύχουν μαζί τους στόχους τους, όπως έπραξαν στο άλλο τριφύλλι, το τετράφυλλο της Σέλτικ.