Home TOP NEWS Στο μπλοκάκι ομάδων του εξωτερικού…

Στο μπλοκάκι ομάδων του εξωτερικού…


Η αναφορά της ιστοσελίδας goalnews για τον Λοΐζο και τον Ανδρόνικο.

Αναλυτικά:

Οι νεαροί της Ομόνοιας είναι δεδομένο πως αποτελούν «μαγνήτη» για πολλές ομάδες του εξωτερικού, αφού έχουν πολλά θετικά στοιχεία, που ψάχνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη.

Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν εμπίπτουν οι Λοΐζου και Κακουλλής, που είναι στη βιτρίνα των πρασίνων, όπως και της Εθνικής μας. Όπως λένε στην πιάτσα των μάνατζερ, αυτός που το τελευταίο διάστημα κερδίζει συνεχώς πόντους είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ειδικά με τη φανέλα της Κύπρου έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Η τελευταία του παρουσία στην αναμέτρηση με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και τα δυο τέρματα που πέτυχε έκαναν πολλές ομάδες να τον βάλουν στο σημειωματάριό τους. Έχουν κυκλώσει το όνομά του για τις πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Ομόνοιας, θέλοντας να τον δουν και να τον ξαναδούν.

Με αυτά τα δεδομένα, η επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν για τον Κύπριο επιθετικό του «τριφυλλιού» θα είναι πολύ σημαντική. Αν συνεχίσει με τον ρυθμό που ολοκλήρωσε τη λήξασα χρονιά είναι σίγουρο πως θα έρθει μια ελκυστική πρόταση τόσο για την Ομόνοια όσο και για τον ίδιο.