Home TOP NEWS Ανσαριφάρντ και Μπισόλι για την επίθεση!

Ανσαριφάρντ και Μπισόλι για την επίθεση!


Δεν πρόκειται ούτε να επιβεβαιώσει ούτε και να διαψέυσει στη φάση που βρισκόμαστε, σε ότι αφορά στα μεταγραφικά, η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Και σήμερα δύο ονόματα ήρθαν στο προσκήνιο για τη θέση του επιθετικού. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέρονται να απασχολούν την ομάδα μας είναι οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Γκιγιέρμε Μπισόλι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο 24sports:

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της Ομόνοιας με μια ακόμη κίνηση να βρίσκεται στα σκαριά λίγα 24ωρα πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση επιθετικού, ο οποίος μάλιστα θα επωμιστεί το ρόλο του «κανονιού» στη νέα σεζόν. Επί αυτού τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά και η αξιολόγηση τρέχει εδώ και καιρό.

Μια απ’ τις περιπτώσεις που προτάθηκαν είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος Μπισόλι ο οποίος αγωνίζεται στην Αβάι με τη μορφή δανεισμού απ’ την Ατλέτικο Παραναένσε. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο αλλά μια πιθανή μεταγραφή μπορεί να φέρει εξελίξεις πολύ πιο νωρίς. Στη φετινή σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 11 τέρματα και δίνοντας 1 ασσίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κρουζέιρο (Βραζιλιά) και Φερνάντο (Παραγουάη), με τα πρώτα του βήματα να πραγματοποιούνται στις φημισμένες ακαδημίες της Σάο Πάολο. Το όνομα του βρέθηκε στα γραφεία της Ομόνοιας, με τις πληροφορίες για την ώρα να μην ξεκαθαρίζουν αν πρόκειται ή όχι για τον εκλεκτό.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η περίπτωση Ανσαριφάρντ, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με την Ομόνοια πριν από περίπου ένα μήνα όταν δημοσιεύματα στην Ελλάδα ήθελαν τους «πράσινους» να «γλυκοκοιτάζουν» τον Ιρανό. Βέβαια ο Ανσαριφάρντ, φαίνεται πως απασχόλησε αρκετές ομάδες καθώς μέχρι και με Ινδία συνδέθηκε. Ο ίδιος όμως είναι ξεκάθαρο πως προτιμά Ευρώπη και έτσι μπήκαν στο παιχνίδι οι «πράσινοι». Αφού πρώτα φάνηκε πως υπάρχει κοινό σημείο με την ΑΕΚ (ομάδα που έχει τα δικαιώματα του για ακόμη ένα χρόνο), ξεκίνησαν οι επαφές με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Για την ώρα επίσης κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά αν το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο, όμως εκ των πραγμάτων η περίπτωση απασχολεί και στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει.

Γενικότερα η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας θα έχει μπόλικη δουλειά στα επόμενα 24ωρα καθώς πέραν απ’ τον επιθετικό ο οποίος πιθανόν να είναι ένας απ’ τους δυο που προαναφέραμε χωρίς όμως να είναι και οι μοναδικοί στη λίστα, θα αποκτηθεί και αριστερό μπακ.