Home TOP NEWS Έτσι σχολίασαν την αποβολή οι αναλυτές

Έτσι σχολίασαν την αποβολή οι αναλυτές


Σχολιάστηκε η φάση της αποβολής του Κασάμα από τους αναλυτές διαιτησίας και εκφράστηκε διαφορετική άποψη για την απόφαση του Κουμή.

Αναλυτικά:

Χριστάκης Σκαπούλης (ΡΙΚ – «Γκολ και Θέαμα»)

«Οφείλει ο παίκτης ο οποίος έχει κίτρινη κάρτα να είναι πολύ, πολύ προσεκτικός. Χρησιμοποίησε τον αγκώνα του, επιβάλλεται η δεύτερη κίτριη κάρτα, βλέπετε αμέσως ο διαιτητής τον απέβαλε, πολύ ορθά».

Ηρακλής Τσίκινης (Digital TV – «Super Monday»)

«Παίζει με το χέρι, το απλώνει. Δεν είναι ξεκάθαρη κίτρινη όπως την προηγούμενη. Είναι αυστηρή αλλά όχι εκτός κανονισμού. Το χέρι είναι σε έκταση. Μπορούσε να την αποφύγει ο διαιτητής αλλά δεν είναι και λανθασμένη, είναι μέσα στον κανονισμό».

Γιαννάκης Κυπριανίδης (Super Sport FM 104.0 – «Δώδεκα στα Σπορ»)

«Για μένα, ήταν μια υπερβολική κάρτα. Είπαμε ότι οι δεύτερες κίτρινες κάρτες πρέπει να είναι γεμάτες. Από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιήθηκε το χέρι σαν όπλο κι ήταν πάνω στην κίνηση, εγώ είδα ένα σπρώξιμο στο στήθος, κι είδαμε έναν παίκτη να πιάνει το πρόσωπο του και να αρχίσει τις γύρες. Εδώ κανονικά πρέπει να πάρει και κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Ακρίτα. Στο στήθος δέχθηκε την πίεση, το σπρώξιμο, όχι στο πρόσωπο. Να δώσεις το φάουλ, να παρατηρήσεις τον παίκτη αλλά να παρατηρήσεις κι αυτόν που προσπάθησε να σε ξεγελάσει».