Home TOP NEWS Δημητρίου: «Απολάμβαναν όλοι το θέαμα στο γήπεδο»

Δημητρίου: «Απολάμβαναν όλοι το θέαμα στο γήπεδο»


Οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το παιχνίδι.

Είπε αναλυτικά:

Το χρειαζόμασταν. Ένα παιχνίδι με ψηλό ρυθμό, επιθετικότητα, φάσεις, 4 γκολ. Γενικά έβλεπες ότι απολάμβαναν όλοι το θέαμα στο γήπεδο. Ήταν όμορφη η βραδιά και την δικαιούμασταν, την αξίζαμε και την χρειαζόμασταν. Η ομάδα έδωσε μέχρι τώρα αρκετά από το ξεκίνημα. Έκανε δύο σπουδαία παιχνίδια με τη Γάνδη, ειδικά το δεύτερο στο ΓΣΠ ένα εξαιρετικό 60λεπτό με την ΑΕΚ, μεγάλη προσπάθεια με τη Σοσιεδάδ. Είχαμε και τις εμφανίσεις που δεν ήταν αυτές που έπρεπε και μας άφησαν πίσω στη βαθμολογία. Ήταν σημαντικό σήμερα να πάρουμε τους βαθμούς. Οπότε ήταν σημαντικό να προσθέσουμε σήμερα τρεις βαθμούς, να πάρουμε ανάσες . Έχουμε την ευκαιρία τώρα να δουλέψουμε και να πάμε σε ένα φουλ γεμάτο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε να τα ζήσουμε, ανυπομονούμε για αυτά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. 

Θα είναι μεγάλος αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες. Ίσως είναι πάνω από 10. Εμείς θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να παίζουν, να διατηρούν το ρυθμό τους, την αγωνιστικότητα τους, είναι θετικό αυτό. Τους υπόλοιπους τους πειρμένει πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Τώρα ξεκινά η σεζόν και είναι σημαντικό να κερδίζεις.

Ο Γιούστε θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης χωρίς επέμβαση και αν πάνε όλα καλά και πετύχει η θεραπεία τότε σε 2 εβδομάδες θα είναι πισω. Ο Κασάμα δεν έχει κάτι σοβαρό και υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Η κατάσταση του Κουσουλου αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο. Δεν ξέρω να θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι, θα είναι σίγουρα στα επόμενα. Ο Φαμπιάνο προληπτικά έμεινε έξω και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες συγκεκριμένη αγωγή.