Home TOP NEWS Επίσκεψη Βαλεντίν Στεφάν στην Κύπρο.

Επίσκεψη Βαλεντίν Στεφάν στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανάρτηση του ενημέρωσε για την επίσκεψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Βαλεντίν Στεφάν, στην Κύπρο…


«Επίσκεψη Βαλεντίν Στεφάν στην Κύπρο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Βαλεντίν Στεφάν βρέθηκε στην Κύπρο πρόσφατα και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να επισκεφθεί ακόμα μια φορά τα γραφεία του Ομίλου και να συναντηθεί με μέλη του ΔΣ και παλιούς συμποδοσφαιριστές του με τους οποίους διατηρεί για χρόνια τώρα πολύ στενές σχέσεις.

Ο Βαλεντίν Στεφάν αποτέλεσε ένα από τους πολύ αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ομόνοια και το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς και με παρουσία σαν προπονητής στις υποδομές της ομάδας μας . Την αγάπη που εισέπραξε όλα τα χρόνια παρουσίας του την ανταποδίδει με την συχνότητα των επισκέψεων του στο νησί μας και τις πολύ στενές σχέσεις που έχει με όλους τους πρώην συμπαίκτες του .

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο Βαλεντίν προέβει και στην παρουσίαση της επιτυχημένης Σχολής ποδοσφαίρου για παιδιά και νέους που έχει στην Ρουμανία με την ονομασία “Football School Vali Stefan” .Η σχολή έχει σαν στόχο την ανακάλυψη ,εκπαίδευση και βελτίωση νέων ταλέντων και την προώθηση τους στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Βαλεντίν ήρθε στην Κύπρο όλο το τεχνικό επιτελείο της Σχολής του καθώς και μέλη της οικογένειας του και όλοι μαζί μετέβησαν και στο ΓΣΠ όπου παρακολούθησαν και ευρωπαϊκό αγώνα της Ομόνοιας».