Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά στη Δόξα και τα εισιτήρια που εξαντλούνται για Περιστερώνα

Τα αγωνιστικά στη Δόξα και τα εισιτήρια που εξαντλούνται για Περιστερώνα


Ο εκπρόσωπος τύπου της Δόξας Κατοκωπιάς μίλησε στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορ ΦΜ, ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είπε…

Για την Ομόνοια: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, ακολουθεί αυτό με τον Απόλλωνα. Η Ομόνοια διαθέτει ποιότητα, όμως εμείς κοιτούμε την ομάδα μας. Η προετοιμασία κυλά δίχως απρόοπτα, ο προπονητής και οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην τακτική και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να συνεχίσουμε όπως πριν τη διακοπή. Αυτοί που έμειναν πίσω σε φυσική κατάσταση, ελπίζω ότι θα κάνουν τη διαφορά».

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχει αισιοδοξία, όμως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Προσήλωση στους στόχους μας, θέλουμε να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από την υπόθεση παραμονή».

Για τις απουσίες: «Ο Σισκόφσκι προπονήθηκε σήμερα, γύρισε δίχως προβλήματα. Οι προπονήσεις γίνονται στο Μακάρειο, ενώ κάθε Τετάρτη πηγαίνουμε στο νέο μας «στολίδι».

Για τον κόσμο: «Υπάρχει ζήτηση. Στην Ομόνοια δώσαμε 2.260 εισιτήρια όσα της αναλογούν και περιμένουμε να εξαντληθούν. Περιμένουμε τον κόσμο μας, έτσι ώστε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας. Ο κόσμος μας ζητά εισιτήρια, η δική μας κερκίδα χωράει 1.500 άτομα».