Home TOP NEWS «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα»

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα»


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Αντρέας Γιατρού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους και αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον νέο προπονητή και όσα περιμένει στην πορεία απ’ την ομάδα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ: «Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει κάποια αποτελέσματα. Νομίζω πως η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για την Ευρώπη και τα δύσκολα. Θα είναι ένα παιχνίδι που δεν θα παραδοθούμε εύκολα. Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας. Ελπίζω πως με την αλλαγή προπονητή θα έχουμε νέο αέρα και ίσως αυτό φέρει κάτι. Μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει πολλές εμπειρίες».

Για το διπλό ταμπλό: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα δυο ταμπλό. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έβλεπαν την Ευρώπη και τη διάκριση τόσο την ατομική όσο και την ομάδα και κάπου αφήσαμε την Κύπρο. Ελπίζω να επανέλθουμε».

Για τον Φερέρα και τον τρόπο διαχείρισης τέτοιων παιχνιδιών: «Δεδομένων και των πολλών απουσιών είναι δύσκολο ακόμη και το rotation. Με 2-3 μέρες δουλειά ο προπονητής είναι δύσκολο να αλλάξει πολλά πράγματα. Τον έχουμε βάλει στα δύσκολα απ’ το πρώτο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε και να φανεί η δουλειά του τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω και εύχομαι όμως πως μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε αλλαγές».

Για το στόχο της πρόκρισης και την 3η θέση στον όμιλο: «Δεν θα παραδοθούμε εύκολα. Σίγουρα και ο προπονητής θα θέλει αυτή την πρόκριση. Με ότι καλύτερο έχουμε, θα παίξουμε. Νομίζω πως στη φάση που βρισκόμαστε πρέπει η ομάδα να το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις απουσίες: «Πιστεύω πως η μεσαία γραμμή της ομάδα είναι η πιο δυνατή αλλά κάποιες απώλειες έχουν κοστίσει. Ο Χάμπος παίρνει πολλά λεπτά και ελπίζω να μην τον κάψουμε. Είναι πολλά τα παιχνίδια και συνεχόμενα και θέλει διαχείριση. Ο Κασάμα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και θα το δείξει. Δεν είναι αυτός που περιμένουμε ακόμη, όμως θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Κόστισε η απουσία του Μπασιρού και του Κούσουλου».

Για το γεγονός πως απουσιάζει η αποτελεσματικότητα: «Είναι πολλά που απουσιάζουν. Ελπίζω να τα δει και να τα βελτιώσει ο νέος προπονητής και να επανέλθουμε και στο πρωτάθλημα».

Για το νέο προπονητή: «Μπαίνουμε σε μια νέα σχολή. Άλλο μοντέλο, άλλη φιλοσοφία. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως δουλεύει πολύ επαγγελματικά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

Για το ρόστερ της Ομόνοιας κι αν μπορεί να διεκδικήσει τίτλο: «Νομίζω πως οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Η ομάδα έχει κενά και κάτι πήγε λάθος. Αν αναλογιστούμε πως ο Ιρανός ήρθε τελευταία μέρα στην ομάδα, και είναι η θέση που πονάς είναι θέμα. Οι επιλογές του Λένον με εξαίρεση τον Μάθιους δεν βοήθησαν καθόλου. Υπάρχουν θέσεις που φαίνεται χτυπητά πως η ομάδα θέλει ενίσχυση».