Home TOP NEWS Προτάθηκε ο Αρβελάζτε

Προτάθηκε ο Αρβελάζτε


Τις πληροφορίες παραθέτει η ιστοσελίδα goalnews.com. Αναφέρουν ότι έχει προταθεί ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής Σότα Αρβελάτζε.

Αναλυτικά:

Τα ονόματα των προτεινόμενων προπονητών πέφτουν βροχή από τους διάφορους ατζέντηδες στην Ομόνοια για τον αντικαταστάτη του Νιλ Λένον. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανάμεσα σε αυτούς που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι και ο Σότα Αρβελάντζε.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του γεωργιανού ποδοσφαίρου με ποδοσφαιρική καριέρα μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Τιφλίδας, Τραμπζονσπόρ, Άγιαξ, Ρέιντζερς, Αλκμάαρ και Λεβάντε. Το 2008 πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Αρχικά ως βοηθός προπονητής στην Άλκμααρ, όπου σε μια διετία (2008-10) υπήρξε δεξί χέρι των Λουίς βαν Γκάαλ, Ρόναλντ Κόεμαν, Ντικ Άντβοκαατ και Μάρτιν Χάαρ. Το Καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καϊσερισπόρ (2010-12), ενώ ακολούθησαν Κασίμπασα (2012-15) και Τράμπζονσπορ, στην οποία έμεινε για τέσσερις μήνες (Ιούλιο μέχρι Νοέμβριο 2015).

Τη σεζόν 2016-17 βρέθηκε στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ κατά την τριετία (2017-20) ήταν στην Παχτακόρ του Ουζμπεκιστάν, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Τελευταία του ομάδα ήταν η αγγλική Χαλ, την οποία ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και από την οποία αποτέλεσε παρελθόν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Aser

Sacdfbg