Home TOP NEWS Green Supporters: «Γρηγόρη-Παπασταύρου τις ευθύνες…»

Green Supporters: «Γρηγόρη-Παπασταύρου τις ευθύνες…»


Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λάρνακα, Green Supporters. 

Αναλυτικά:

«Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας χθές 29 Νοεμβρίου.

Σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις είχαμε αναφέρει πως δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στην συνεχόμενη κατρακύλα της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν μετά και απ΄ την ντροπιαστική ήττα απέναντι στον αιώνιο εχθρό αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε ομάδα οργανωμένων στη Νήσου να ζητήσουμε εξηγήσεις.

Απαιτήσαμε ο αναπληρωτής πρόεδρος να κατέβει κάτω να μας ακούσει κατάματα. Έτσι λοιπόν χωρίς αναμάσημα μιας και η υπομονή μας εξαντλήθηκε, του εξηγήσαμε με τρόπο που αρμόζει στην παρούσα περίσταση ότι η οργή ξεχείλισε. Κάναμε αναφορά στον ερασιτεχνικό προγραμματισμό του καλοκαιριού όπου είναι κι ο λόγος που βρισκόμαστε σ αυτή την εξευτελιστική βαθμολογική θέση. Η παραδοχή λαθών και οι συγνώμες που μας εξέφρασε του ξεκαθαρίσαμε πως δεν μας καλύπτουν πλέον καθώς στέρεψαν οι δικαιολογίες και το κακό έγινε ήδη.

Του τονίσαμε να καταλάβει πως 2η συνεχόμενη χρονιά τραγικός προγραμματισμός παύει να θεωρείται λάθος αλλά υποδεικνύει ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Βάση αυτού ο κόσμος ζητά όσοι φέρουν ευθύνες να αποχωρήσουν άμεσα. Για εμάς Δημήτρης Γρηγόρη – Σταύρος Παπασταύρου χωρίς αμφιβολία έχουν τις πρωταρχικές ευθύνες που η ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμα μια χρονιά παραπαίει αγωνιστικά. Αν αυτοί οι δύο που έχουν τον έλεγχο της κατάστασης νιώθουν τελικά πως δεν μπορούν να αλλάξουν την ανάρμοστη εικόνα που παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα να μας αδειάσουν την γωνιά.

Ο Πράσινος Λαός δεν έχει ανάγκη κανένα που υστερεί να δουλέψει λειτουργικά την Βασίλισσα με αυτοσκοπό τον θρόνο της. Δεν θα ανεχτούμε από κανένα την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου να την καταντά ζητιάνα χρονιά με χρονιά. Είναι ανεπίτρεπτο ο απλός κόσμος να βλέπει τα σκάνδαλα και τα προβλήματα στο ρόστερ από το καλοκαίρι ενώ αυτοί που έχουν υποτίθεται εξειδικευμένα πόστα να μην έχουν ιδέα τι κάνουν. Η ανεπαρκής μεταγραφική ενίσχυση μας οδήγησε στον γκρεμό, κάτι που προϊδεαζόταν μήνες πριν.

Απαιτήσαμε χθες και το λέμε τώρα ξανά, όσοι είναι ΛΙΓΟΙ να υπηρετούν διοικητικά την ΟΜΟΝΟΙΑ στα καθήκοντά τους να ξεκουμπιστούν άμεσα αλλιώς θα μας βρουν απέναντί τους σύντομα και πάλι. Η χθεσινή παρέμβαση ήταν μια πρώτη προειδοποίηση, τα επόμενα μας μέτρα αν δεν αλλάξει ριζικά η εικόνα στο γήπεδο θα είναι αυτά που φοβάστε. Kαι να ΄στε σίγουροι πως τότε, όσα μπατσικά κι αν καλέσετε δεν θα σώσουν το τομάρι σας.

ΥΓ. Οι επόμενοι που θα μας βρουν μπροστά τους είναι οι κομπάρσοι του σωματείου που σφυρούν αδιάφορα.

ΥΓ2. Ο κόσμος γνωρίζει ποιοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου από τον Ιούλιο όπως γνωρίζει επίσης και ποιοι έκλειναν τα μάτια τους γλείφοντας τους μαστόρους τους. Δεν ξεχνούμε τον πόλεμο που μας κάνατε εμάς που φωνάζαμε για τον προγραμματισμό όπως ούτε τι ξεστομίζατε εις βάρος μας.

ΥΓ3. Συγχαρητήρια στους λεβέντες του φιλέ που έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους 8 του “CEV Challenge Cup”. Καιρός να παραδειγματιστούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα από την θέληση και τον τσαμπουκκά που βγάζουν τα κλειστά τμήματα τα οποία τιμούν περίτρανα την βαριά πράσινη φανέλα.

TLR 48
LARNACA GREEN SUPPORTERS».