Home TOP NEWS Κύπρος – Βουλγαρία, 20:00, ΑΕΚ Αρένα (ΡΙΚ)

Κύπρος – Βουλγαρία, 20:00, ΑΕΚ Αρένα (ΡΙΚ)

Διεθνές φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία δίνει απόψε στις 20:00 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα, θα αρχίσει στις 20;00 και θα μεταδοθεί τηλεοπικά από το ΡΙΚ.

Τόσο το σημερινό φιλικό όσο και αυτό της Κυριακής εκτός έδρας με το Ισραήλ, δίνουν την ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια να δει αγωνιζόμενους κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην κλήση στους επίσημους αγώνες του Σεπτέμβρη.


Η είσοδος για τους φιλάθλους στον αποψινό αγώνα είναι δωρεάν. ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΔΩ

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.

Βάσει των κανονισμών της FIFA για τους φιλικούς αγώνες, στο φύλλο αγώνος θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ η κάθε ομάδα δικαιούται να πραγματοποιήσει μέχρι και έξι αλλαγές.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Μαλτέζος Trustin Farrugia Cann.

Από cfa.com.cy