Home TOP NEWS Μα ούτε λεπτό ρε Τιμούρ;

Μα ούτε λεπτό ρε Τιμούρ;


Από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της Εθνικής μας ομάδας, αρχές Σεπτεμβρίου, ο Τιμούρ Κετσπάγια καθοδήγησε την Κύπρο σε τρία παιχνίδια. Στη νίκη επί της Ελλάδας με 1-0, στην πεντάρα στο Κόσοβο και χθες βράδυ στην ήττα από τη Βουλγαρία.

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Νικόλα Παναγιώτου. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν βασικός στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της Κύπρου κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, σε εκείνο το εκτός έδρας ισόπαλο 2-2.

Μάλιστα χθες βράδυ υπήρχαν και οι απουσίες των Κατελάρη και Ρομπέρζ τους οποίούς ο Κετσπάια εμπιστευόταν στους τελευταίους αγώνες. Τελικά έβαλε βασικούς τους Σιέλη και Λαΐφη. Δηλαδή η παρουσία του Νικόλα μέχρι σήμερα στη σεζόν, αλλά και στους αγώνες που μπήκε στο γήπεδο με την Εθνική δεν του έδιναν το δικαίωμα να πάρει έστω κάποια λεπτά στα τρία τελευταία παιχνίδια, μετά που ανέλαβε ο Τιμούρ;

Και δικαιούται για παράδειγμα ο Αντωνιάδης ο οποίος δεν αγωνίζεται καθόλου στην Ανόρθωση. Και αναφερόμαστε στον Αντωνιάδη διότι και ο Νικόλας μπορεί άνετα να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τιμούρ τον αδικείς. Ξανασκέψου το!