Home TOP NEWS Τιμήθηκε ο μάγκας που αψήφησε τον κίνδυνο και έσωσε τον οπαδό του...

Τιμήθηκε ο μάγκας που αψήφησε τον κίνδυνο και έσωσε τον οπαδό του Αποέλ


Τον επιτηρητή ασφαλείας Νίκο Γενναδίου, που κουβάλησε με κίνδυνο της ζωής του στους ώμους του τραυματισμένο οπαδό του Αποέλ στο Τσίρειο Στάδιο, τίμησε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, αναφέρεται ότι στην παρουσία του Αντιπροέδρου του ΚΟΑ, Κωστάκη Κουκκουλλή, και των μελών του ΔΣ του ΚΟΑ, Κάλλης Χατζηιωσήφ, Ανδρόνικου Ανδρονίκου, Σωτήρη Αδάμου, Χρίστου Νεοφύτου, Μιχάλη Ιωάννου και Ανδρέα Μυλωνά, ο Πρόεδρος του Οργανισμού παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Γενναδίου, επιβραβεύοντας την γενναία πράξη του.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης, η πράξη του κ. Γενναδίου «αποτελεί μήνυμα και προς τους συναδέλφους του ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του», αλλά και «μήνυμα προς όλο τον κόσμο πως η ζωή είναι πολύτιμη και δεν μπορούμε να τη θέτουμε σε κίνδυνο στα γήπεδα που είναι τόπος διασκέδασης».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συνεχάρη εκ μέρους του ΚΟΑ τον Νίκο Γενναδίου για την απόφασή του να σώσει τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του με την κίνηση αυτή. Από την πλευρά του ο επιτηρητής ασφαλείας ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την τιμή αυτή, αν και τόνισε ότι ο λόγος για τον οποίο τιμήθηκε είναι ανησυχητικός για την κοινωνία μας.