Home TOP NEWS Κρατάμε μικρό καλάθι και… περιμένουμε!

Κρατάμε μικρό καλάθι και… περιμένουμε!

Πριν από λίγες ημέρες έπαιξε στα ρεπορτάζ της ομάδας μας το όνομα του Αργεντίνου ακραίου αμυντικού, Ματίας Μελούσα.


Διαβάστε αυτό:Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Matias Melluso στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Γράφτηκε τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη σε ιστοσελίδα της Αργεντίνης και συγκεκριμένα στην infocielo.com ότι, ο ποδοσφαιριστής, Μελούσο, ο οποίος ανήκει στην Gimnasia La Plata βρίσκεται στο στόχαστρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ένα εικοσαήμερο μετά την είδηση για Μελούσο και λίγες μέρες πριν εισέλθουμε στον μήνα των μεταγραφών του χειμώνα, η γνωστή ιστοσελίδα “Transfermarkt” θεωρεί ότι είναι κάτι περισσότερο από πιθανό το ενδεχόμενο ο Ματίας Μελούσο να μετεγγραφεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δίνει ποσοστό 86% να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή.

Στην θέση που αγωνίζεται ο Μελούσο (αριστέρο άκρο της άμυνας), υπάρχουν δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ο Λέτσιακς και ο Φώτης Κίτσος και μια τέτοια περίπτωση όπως αυτή του Μελούσο δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προεταιρότητα είναι η ενίσχυση με ακραίο επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για περιφερειακό επιθετικό.

Σε λίγες μέρες λοιπόν θα μπούμε σε περίοδο μεταγραφών κι εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι, θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά ονόματα, άλλωστε σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους είδαμε και για άλλους ποδοσφαιριστές ψηλά ποσοστά στο “Transfermarkt” και στο τέλος δεν φόρεσαν το “τριφύλλι”.