Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Γεμάτο και με αρκετά παιχνίδια το πρόγραμμα των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αυτή την βδομάδα που ήδη διανύουμε.


Ποδόσφαιρο: Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει αγώνα σήμερα (19:00) κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ την Κυριακή (22/1) θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα.

Φούτσαλ: Διπλή υποχρεώση για την ομάδα φούτσαλ. Σήμερα στις 20:30 οι φουτσαλίστες μας θα τα πουν εντός έδρας με την ΑΕΛ στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και την Πέμπτη θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Πετόσφαιρα Ανδρών: Οι πετοσφαιριστές μετά την Ευρωπαϊκή πρόκληση στο Ισραήλ επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Την Τρίτη (17/1) θα αναμετρηθούν στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” με τον Αποέλ και την Παρασκεύη(20/1) θα τα πουν εκτός έδρας με την Ανόρθωση.

Πετόσφαιρα γυναικών: Οι πετοσφαιρίστριες μας έχουν κι αυτές υποχρεώσεις αυτή την βδομάδα και την Τετάρτη (18/1 | 20:00) θα αναμετρηθούν με τον Εθνικό Λατσιών στο Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου.

Καλαθόσφαιρα: Η ομάδα μπάσκετ θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΠΟΠ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, με την ημέρα και την ώρα να μην έχει ακόμη καθοριστεί από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.