Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πέντε τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την βδομάδα που ήδη διανύουμε.


Αναλυτικά:

Φούτσαλ: Σήμερα (23/1) οι φουτσαλιστές μας δίνουν ένα πολύ σημαντικό αγώνα στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” για το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη (26/1) θα παίξουν με την Ανόρθωση στο “Κίτιον”.

Καλαθόσφαιρα: Η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Τετάρτη (25/1) έχει δύσκολη αποστολή για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Πετρολίνα ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό του Αγ. Δομετίου.

Πετόσφαιρα Ανδρών: Ευρωπαϊκή πρόκληση για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την βδομάδα η οποία θα φιλοξενήσει την Maccabi Yeadim Tel Aviv με στόχο να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πετύχει την ανατροπή. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (26/1) στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία”.

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει εκτός έδρας υποχρεώση την Κυριακή (29/1) αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άρη στο Στάδιο Γερμασόγειας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β’φάσης.

Πόδοσφαιρο: Ντέρμπι για την ομάδα του Γιανίκ Φερέρα αυτή την βδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας θα φιλοξενήσουν την Κυριακή (29/1) την Πάφο FC σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.