Home TOP NEWS Ασχολούνται και στην Ελλάδα με ΟΜΟΝΟΙΑ και τις εξελίξεις με τους προπονητές

Ασχολούνται και στην Ελλάδα με ΟΜΟΝΟΙΑ και τις εξελίξεις με τους προπονητές

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα sport-fm.gr ασχολούνται με τα όσα γίνονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αρχικά το πρωί έκαναν αναφορά στην αποδέσμευση του Γιανίκ Φερέρα, ενώ σε νέο ρεπορτάζ αναφέρθηκαν στην πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή.


Το ρεπορτάζ στον sport-fm.gr για Φερέρα:

Ο Γιανίκ Φερέρα… πλήρωσε το μάρμαρο για την συντριβή της Ομόνοιας από την Ανόρθωση με 4-1, χθες, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει σήμερα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η συντριβή της Ομόνοιας στο χθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση με το βαρύ 4-1, σηματοδότησε ταυτόχρονα και την απόλυση του Γιανίκ Φερέρα από την πρώτη!

Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους με τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος σημειωτέον είχε καθίσει στον πάγκο της Ομόνοιας μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, αντικαθιστώντας τον Νιλ Λένον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Yannick Ferrera. Ο κ. Ferrera ανέλαβε τα καθήκοντά του σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική μας θέση.

Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα, η απόδοση και η ψυχολογία της ομάδας, ήταν οι κύριοι παράγοντες που μας οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουμε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες και να διεκδικήσουμε τους εφικτούς στόχους μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».


Το ρεπορτάζ για Σωφρόνη Αυγουστή:

Η Ομόνοια συμφώνησε με τον Σωφρόνη Αυγουστή μετά την απόλυση του Γιανίκ Φερέρα.

Άμεσα προχώρησε στην αντικατάσταση του απολυθέντος Γιανίκ Φερέρα η Ομόνοια. Νέος προπονητής στην ομάδα της Λευκωσίας, στον απόηχο της συντριβής από την Ανόρθωση, θα είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του «τριφυλλιού» για συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 45χρονος τεχνικός γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που δουλεύει στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια μέσα στην ίδια σεζόν. Η Ομόνοια θα γίνει ο πέμπτος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Αυγουστή, μετά τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ, τον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα.