Home TOP NEWS Άθως Χρυσάνθου: «Είναι η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… περιμένω αντίδραση από την ομάδα»

Άθως Χρυσάνθου: «Είναι η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… περιμένω αντίδραση από την ομάδα»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Άθως Χρυσάνθου, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Μαρίνα Αργυρού για το αποψινό ντέρμπι και την πορεία της Ομόνοιας γενικότερα.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι: «Είναι αλήθεια πως το κύπελλο είναι η ευκαιρία της Ομόνοιας για μία διάκριση τη φετινή χρονιά, γιατί είναι πολύ πίσω από τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Τα ντέρμπι ήταν φυσιολογικό να έρθουν είτε από αυτή, είτε από την επόμενη φάση. Για να προχωρήσεις στο κύπελλο θα πρέπει να είσαι έτοιμος».

Τι περιμένει από την Ομόνοια σήμερα: «Περιμένω την αντίδραση της Ομόνοιας. Παίζει το τελευταίο της χαρτί στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο αποφασισμένη και με πάθος, κάτι που δεν είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και το ανέφερε και ο Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του. Θα πρέπει να δώσουν όλο τους τον εαυτό για να προχωρήσουν».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Θεωρώ ότι ήρθε στην ομάδα για παιχνίδια όπως το σημερινό. Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει κάτι με το ρόστερ, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό. Βρήκε το υλικό που βρήκε, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Υπάρχουν προβλήματα στο ρόστερ της Ομόνοιας και φαίνεται από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις φέτος. Ο Σωφρόνης έχει την ευχέρεια να αφυπνίζει κάποιους ποδοσφαιριστές για να παίξουν σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Θα δούμε».

Πώς έφτασε σε αυτή την εικόνα η Ομόνοια: «Θεωρώ ότι είναι μία σειρά από λανθασμένες αποφάσεις που αφορούν γενικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι μία σειρά από δεδομένα που πρέπει να δουλεύονται ώστε να έχεις αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι με την προσθήκη δύο ή τριών ποδοσφαιριστών θα αλλάξει κάτι στην ομάδα, είναι και άλλα δεδομένα, ώστε να βγάζεις μία καλή εικόνα στο γήπεδο».

Για την αντίδραση των οπαδών: «Είναι η απογοήτευση του κόσμου. Ενώ βρήκαμε τον τρόπο να βγούμε από την ποδοσφαιρική μιζέρια και έδειχνε η ομάδα ότι λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς, έγιναν συνεχόμενα λάθη και φτάσαμε στο σήμερα. Πρέπει να εντοπιστούν τα λάθη, αν δεν έχουν ήδη εντοπιστεί και να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις. Είναι στα σκαριά η έλευση τεχνικού διευθυντή και θα ακολουθήσουν διορθώσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, και αυτό το τονίζω».

Μια πρόβλεψη για σήμερα: «Στα παιχνίδια αυτά, αν η εικόνα της μίας ομάδας είναι καλύτερη από την άλλη, δεν παίζει ρόλο. Αν θυμηθούμε την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο κύπελλο, η Ομόνοια ήταν στα πάνω της και ο ΑΠΟΕΛ με την πλάτη στον τοίχο και την πρόκριση πήρε ο ΑΠΟΕΛ. Ας ευχηθούμε ότι θα έχουμε εμείς αυτή την τύχη σήμερα».

Πηγή: sport-fm.com.cy