Home TOP NEWS «Απαιτούμε νίκη και τίποτε άλλο»

«Απαιτούμε νίκη και τίποτε άλλο»


Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παραμονή του αγώνα με το Αποέλ για το κύπελλο.

Αναλυτικά:

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ/ΙΣΣΑ,
Η Παρασκευή που μας πέρασε ήταν μια απo τις μέρες που απευχόμασταν να έρθουν. Ήταν πραγματικά επίπονο να αγωνίζεται η ομάδα μας στο γήπεδο κι’ εμείς να είμαστε απ’ έξω. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή όμως. Τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί και με τις λανθασμένες ενέργειες που ακολούθησαν μας οδήγησαν στην αποχή από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας γιατί νιώσαμε πως αυτό πρόσταζε η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σήμερα όμως θα απευθυνθούμε στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ για τον αυριανό αγώνα. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται με τον αιώνιο εχθρό, με την βρωμιά του κυπριακού αθλητισμού και είναι η μοναδική ευκαιρία που μας απέμεινε για να σωθεί ότι σώζεται. Όσο λάθος και να πήγε η φετινή χρονιά, απαιτούμε να βρείτε επιτέλους τον τρόπο, να αφήσετε την ψυχή σας στο γήπεδο και να τους κερδίσετε!

Εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη να λείπουμε. Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν να απουσιάσουμε από έναν αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – αποελ επειδή νοσεί η ομάδα μας. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ενωθεί και την Τετάρτη να κάνουμε το ΓΣΠ καμίνι! Η Ιστορία δεν σβήνεται, όταν απέναντι μας είναι αυτοί, η μοναδική μας επιλογή είναι η συσπείρωση!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΙΚΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Υ.Γ1: Κανένας δεν περισσεύει σε αυτές τις δύσκολες μέρες, πάρτε πίσω το μέτρο!
Υ.Γ2: Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Υ.Γ3: Αλληλεγγύη στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας.
Υ.Γ4: Ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους λαούς, καλούμε τον κόσμο μας όπως αύριο προσέλθει στο γήπεδο με μαύρα ρούχα.

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –
ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ Σολιάς
ΣΥ.ΦΙ Πάφου
Όμιλος γυναικών