Home TOP NEWS “Αν δεν κατέχετε τα κότσια να εκπροσωπήσετε αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ, είσαστε...

“Αν δεν κατέχετε τα κότσια να εκπροσωπήσετε αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ, είσαστε περισσότερο από ελεύθεροι να φύγετε”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη φιλάθλου ο οποίος προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος:

Από τι να αρχίσω και με τι να συνεχίσω…. η καταθλιπτική εικόνα της Ομόνοιας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Εγώ σαν 40χρονος Ομονοιάτης δεν δέχομαι να βλέπω την ομάδα μου να υποφέρει εντός και εκτός γηπέδου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι χάνουμε, αυτό που με κάνει έξω φρενών ειναι πως η ομάδα σέρνεται στο γήπεδο, καταβάλει μηδενική προσπάθεια.

Ο πράσινος λαός είναι έξαλλος για τις ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ μεταγραφές που πραγματοποιείτε εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο λαός ζητά μεταγραφές ποιότητας αλλά τι μας δίνετε;;;; Μόνο συνεχείς καθυσηχασμούς πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο αλλά στο τέλος τι καταφέρατε;;

Είναι απαράδεχτο και τομερό το πώς καταντήσατε την Ομόνοια. Ξέρετε τι είναι το πιο απογοητευτικό;;; Αυτή η κατάντια προέρχεται από μια περίοδο ΜΕΓΑΛΟΥ θριάμβου για την Ομόνοια, ίσως την πιο επιτυχημένη πορεία στην ιστορία της ομαδας μας. Μια περίοδος όπου τερμάτισε 2 συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, κατέκτησε σούπερ καπ, μπήκε ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου όπου κατάφερε να σπείρει το όνομα της σε ολόκηρη την Ευρώπη.

Ακόμα και στα επόμενα χρόνια έδειξε στιγμές που τις βλέπεις και λες “Αυτή είναι ΟΜΟΝΟΙΑ”. Στιγμές όπως κατάκτηση κυπέλλου, υπεροχότατη στα πλείστα παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν ειναι εύκολο να περνάς 93 λεπτά μεσα στο Old Trafford χωρίς να δεχτείς goal, ούτε να μαγεύεις με την Gent μάλιστα 2 φορες.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί να μην μπορεί να δώσει διάρκεια σε αυτές τι επιτυχίες;;; ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ….. έλλειψη συνέπειας, πειθαρχείας, πάθους για τον σύλλογο. Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και staff members, αν δεν κατέχετε τα κότσια να εκπροσωπήσετε αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ, είσαστε περισσότερο από ελεύθεροι να φύγετε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Τέλος, θέλω να κλείσω με την δική μου άποψη. Πολλοί θα την θεωρείσετε υπερβολική αλλά εγώ θα την πω. Από ΟΛΑ τα μέλη της Ομόνοιας οι μόνοι που αξίζουν να εκπροσωπούν το τριφύλλι ειναι οι Κακουλλής, Κίτσος, Bezus, Fabiano και Sranti με Besedin που δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα.

Εγώ από την αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι ο Ferera. Και κάτι τελευταίο…. καλύτερα να παίζουμε με τους παίκτες της Ομονοιας U19 που ξέρεις οτι θα δίνουν τα πάντα και θα παίζουν με πάθος για το ένδοξο τριφύλλι.