Home TOP NEWS “Αυτή η ομάδα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι και ήταν η περηφάνια του,...

“Αυτή η ομάδα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι και ήταν η περηφάνια του, η χαρά και η ευτυχία του”


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη του φιλάθλου X.Kαραγιαννίδη:

Όπως κάθε Ομονοιάτης παρακολουθώ έκπληκτος τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας.

Κακοί χειρισμοί έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο σωματείο τού τόπου σε σημείο πού δεν ήταν ακόμη και στα πιό δύσκολα οικονομικά χρόνια.Να παίζει πέρυσι στο δεύτερο γκρούπ με τις πιό αδύνατες ομάδες!Καί πολύ φοβάμαι καί φέτος…

 

Βλέπουμε απίστευτα πράγματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πάντα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή στη Κύπρο ειδικά από τίς ‘μικρές’ ομάδες. Όμως το είδαμε καί αυτό: Παίκτες να θέλουν να φύγουν από τη βασίλισσα για πολύ πιό μικρά σωματεία πού περιστασιακά βρίσκονται λίγο πιο πάνω στη βαθμολογία!!

 

Τόσο πολύ μικράνατε την την Ομάδα κύριοι; Ο κόσμος “βράζει” καί κανένας δεν βγαίνει να πεί δύο αντρίκες κουβέντες.Ο κόσμος κρίνει. Η κριτική είναι η μητέρα της βελτίωσης καί η διοίκηση απαξιεί να απαντήσει… Αλαζονία;Υποτίμηση;

 

Μιλούσατε γιά πάνω από μήνα με άλλη ομάδα για τον Μπρούνο.Θεμιτό.Κάποιος πού
διοικεί και τη μικρότερη εταιρεία,την αγαπά καί θέλει το καλό της ζυγίζει τα δεδομένα. Ουδείς αναντικατάστατος. όμως θα το κάνεις αν με τα λεφτά που παίρνεις βρίσκεις τουλάχιστον ισάξιο και σου μένουν και λεφτά. Και ενώ συζητάς βρίσκεις τον αντικαταστάτη. Δεν περιμένεις να δώσεις τον παίκτη στο παρά πέντε και να ψάχνεις να πάρεις οτιδήποτε σε λίγες ώρες, για τα μάτια του κόσμου.

 

Αυτό είναι το πρόβλημα.Όχι γιατί έφυγε ένας παίκτης. Πόσος ερασιτεχνισμός(;) Θεέ μου!
Εύχομαι να είναι καί έτσι γιατί αν δεν είναι ερασιτεχνισμός αλλά αδιαφορία τότε τα πράγματα είναι πολύ πιό τραγικά. Ξέρετε κύριοι τι είναι αυτή η ομάδα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ; Για την πλειοψηφία τού κόσμου που δεν είναι προνομιούχοι αλλά εργαζόμενος λαός, είναι και ήταν η περηφάνια του, η χαρά και η ευτυχία του. Ελάτε να μιλήσουμε κύριοι της διοίκησης. Εισηγούμε άμεση σύγκληση Γ.Συνέλευσης τού σωματείου καί πρόσκληση τού κ.Παπασταύρου σε αυτή.Να συζητήσουμε .

 

Οι Ομονοιάτες δεν είναι αγνώμονες.