Home TOP NEWS “Επαναλαμβανόμενα λάθη παύουν να είναι λάθη”

“Επαναλαμβανόμενα λάθη παύουν να είναι λάθη”

Πως είναι δυνατόν μια ομάδα πρότυπο να έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια.


Από πέρσι.Μας εφυγε ένας εξαιρετικός γυμναστής και στη θέση του φέραμε κάποιον άγνωστο. Με μια έρευνα στο ίντερνετ μαθαίνουμε οτι η προηγούμενη του ομάδα ήταν η πιο αγύμναστη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα αυτού οι συνεχείς τραυματισμοί και η κάκιστη μας φυσική κατάσταση την προηγούμενη χρονιά. Η ομάδα δεν πάει καλά,δεν έρχεται κανένας παίκτης ηγέτης. Φεύγει ο Λαρκου και μετά φεύγει ο Μπεργκ.

Στη θεση του έρχεται ο ΛΕΝΟΝ που μετά απο μια μικρή έρευνα μαθαίνουμε ότι ειχε πρόβλημα αλκοολισμού. Αυτοί που τον έφεραν δεν μπορούσαν να το ψάξουν αυτό; Στο τέλος καταφέρνουμε με χίλια βάσανα να πάρουμε το κύπελλο στα πέναλτι απέναντι στην ομάδα που είχε πάει διαβάθμιση….

Φέτος είδαμε τα χάλια μας.Ελλείψεις σοβαρές..Παρ όλα τα σημαντικά έσοδα απο την συμμετοχή στους ομίλους δεν γίνονται σωστές κινήσεις. Κανένας παίκτης ηγέτης.Μεταγραφές πολύ αργά, οι περισσότερες αποτυχημένες χωρις ουσιαστική βοήθεια για ΗΓΕΤΗ και ένας αλκοολικός προπονητής που πάει μεθυσμένος και στις προπονήσεις.ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Δεν αλλάζουν έγκαιρα προπονητή την στιγμή που ήταν ελεύθεροι και ο Γιανεφσκι και ο Μιλογεβιτς..Πολύ πολύ αργά πρόσληψη κάποιου αγνώστου προπονητή που με μια μικρή έρευνα μάθαμε ότι ήταν και ύποπτος σε στημένους αγώνες. Πολύ καλός για μικροομάδες όπως τον ΑΣΙΛ Λυσης ,αλλά όχι για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όλα αυτά πιστεύω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.Είναι ένας ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ απο τον κύριο Παπασταυρου με στόχο να του εκχωρηθεί η ομάδα για τα επόμενα 50 χρόνια. Και με την πρώτη ευκαιρία να την χρυσοπουλησει σε κάποιο ξενο με πολλαπλά κέρδη.

Ο κύριος Παπασταυρου που αρχικά τον αγάπησε όλος ο πράσινος λαός μας έχει απογοητεύσει.Με την μέχρι τώρα στάση του  απέδειξε οτι ο μόνος του στόχος ήταν το οικονομικό κέρδος και καθόλου δεν νοιαστηκε για τον περήφανο πράσινο λαό..Και σκόπιμα άφησε την ομάδα να παραπαίει για να πάρει αυτά που θέλει από το σωματείο..Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον κόσμο της και όχι στον κύριο Παπασταυρου.Που είναι το 40% των μετοχών που θα δίνατε στον κόσμον κύριε Παπασταυρου; ΕΚΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ και αν δεν έχετε χρόνο και χρήμα αποχωρήστε και δώστε την ομάδα σε κάποιον που πραγματικά πονά εναν πραγματικά ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όπως ο JOHN Χριστοδουλου.

ΥΓ. Η κρατική χορηγία προς το σωματείο και όχι την εταιρεία  για την κατασκευή γηπέδου και προπονητικού κέντρου ανέρχεται  στο 40%.Ο κυριος Παπασταυρου γενναιόδωρα μας δίνει ποσοστό συμμετοχής στο σωματείο 10%..Κάτι πάει πολλά ΛΑΘΟΣ