Home TOP NEWS “Στα δύσκολα εξαφανιστήκατε ή μάλλον… εσείς τα κάνατε δύσκολα και εξαφανιστήκατε”

“Στα δύσκολα εξαφανιστήκατε ή μάλλον… εσείς τα κάνατε δύσκολα και εξαφανιστήκατε”


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη φιλάθλου ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος:

Μέσα σε δύο χρόνια έχετε καταστρέψει ό,τι χτίσατε από την αρχή που αναλάβατε. Ξεκινήσατε με αποτυχημένη χρονιά,σας στηρίξαμε και στο τέλος θέλαμε να πιστέψουμε πως δικαιωθήκαμε μετά από τόσα χρόνια αποτυχιών.

Μετά το ιστορικό πέναλτι του Λέτσιακς και την είσοδο στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία μας,όλοι όσοι ευθύνεστε για την σημερινή μας κατάντια ήσασταν πρώτη μούρη να μας μιλάτε για χρυσές δεκαετία,τρόπαια και επιτυχίες. Τώρα στα δύσκολα εξαφανιστήκατε,ή μάλλον.. εσείς τα κάνατε δύσκολα και εξαφανιστήκατε.

Τι κι αν πολλοί το αντιληφθήκαμε φέτος,τα προβλήματα της ομάδας ξεκίνησαν από την μέρα που διώξατε με συνοπτικές διαδικασίες τον άνθρωπο που να το πω κυπριακά έφκαλεν μας που τα αρμάρκα. Τον Χένινγκ Μπεργκ,τον εμμονικό προπονητή που υποτίθεται ήταν ικανοποιημενός με το ρόστερ μα μόλις του δώθηκε η ευκαιρία σε ομάδα με επενδυτή και όχι εκμεταλλευτή αγοράζει παίχτες του εκατομμυρίου και βρίσκεται στην 3η θέση μερικούς βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Διώξατε τον πιο πετυχημένο προπονητή στην σύγχρονη μας ιστορία,για να; Το πλάνο σας ποιο ήταν; Τι προσφέρουν περισσότερο οι προπονητές (;) που φέρατε. Μήπως αλλού ήταν πρόβλημα,άλλοι είχαν και έχουν το φταίξιμο και αλλού προσπάθησαν και προσπαθούν να το φορτώσουν; Θέλετε φέρτε και τον Αντζελότι,με το ρόστερ που έχουμε θα τερματίσει 7ος και θα φύγει ως αποτυχημένος.

Πάμε στο επόμενο έγκλημα,από τα πολλά που κάνατε για να φτάσουμε εδώ,την μη-ανανέωση συνεργασίας με τον κ.Παπαδάκη,ενός γυμναστή για τον οποίο από όποια ομάδα έχει περάσει έχουν να πουν τα καλύτερα,ενός γυμναστή που δεν μάθαμε ποτέ τους λόγους που δεν έμεινε στην ομάδα τι κι αν ρωτηθήκατε χιλιάδες φορές. Μιλούμε για τον γυμναστή τον οποίο μαζί με το τιμ του,έκανε την μέσο όρο 35-χρονη μας ομάδα να βγάζει τις παρατάσεις για προπόνηση.

Φαίνεται πως κρίθηκε ανίκανος κι αυτός,εσείς που είστε οι πιο ανίκανοι από όλους πότε θα αποχωρήσετε; Αποχώρησαν..ή μάλλον δεν κρατήθηκαν παίχτες-κλειδί που ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα όπως ο Ακιντόλα,ο Λούφτνερ,ο Τιάγκο και δύο χρόνια μετά (!) μιλούμε για αντικαταστάση τους..ως γνωστό,για να πετύχεις παίχτες πρέπει να έχεις και τμήμα σκάουτινγκ κάτι που ακουστά το έχετε εσείς.

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου,είχαμε σίγουρη εξασφαλισμένη πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σας να ενισχύσετε την ομάδα με ποιοτικές προσθήκες που θα την ανέβαζαν επίπεδο. Αντ’αυτού αποφασίσατε να φέρετε 10αρι ανέτοιμο τέλος του Αυγούστου,ειρωνεύοντας και τον κόσμο που ζήτησε το αυτονόητο,τον κόσμο που δεν σεβαστήκατε ποτέ.

Ίσως η πρόκριση με την Γάνδη να ήταν η αιτία να “κρύψουμε” ως πάρατζι,όμως να ξέρετε πως πλέον το “κρύψε να περάσουμε” τελείωσε. Ανίκανοι της διοίκησης,πλέον είστε ανεπιθύμητοι ανεξαρτήτως αγωνιστικών αποτελεσμάτων. Δεν θέλουμε ούτε μεταγραφές ούτε υποσχέσεις,παρά μόνο την αποχώρηση σας. Εξάλλου σε τέτοιο σημείο έχετε φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ,που το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη… τρίτη μοίρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει είτε με εσάς είτε χωρίς. Επενδυτές πολλοί,η ΟΜΟΝΟΙΑ μια,θα ζήσει και χωρίς εσάς. Τελιώνοντας,”κύριε” Παπασταύρου,το 2018 υπέγραψες μια συμφωνία για την διαχείρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συμφωνία έγραφε κάπου ότι αν διαφωνήσεις ενδιάμεσα δικαιούσαι να τα διπλώσεις;