Home TOP NEWS Άθως Χρυσάνθου: «Αψυχολόγητη, απερίσκεπτη και αντιεπαγγελματική η ενέργεια του Μπεζούς»

Άθως Χρυσάνθου: «Αψυχολόγητη, απερίσκεπτη και αντιεπαγγελματική η ενέργεια του Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άθως Χρυσάνθου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο.


Οι τοποθετήσεις του:

Για τον αγώνα: «Σαν αποτέλεσμα, αν έλεγα πριν τον αγώνα πως θα πήγαινε στον επαναληπτικό με μία ισοπαλία 1-1, σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ (που έτσι πρέπει να είναι), θα ήμουν ικανοποιημένος. Όμως όπως ήρθε το παιχνίδι, αφήνει γλυκόπικρη γεύση γιατί ισοφαρίστηκε στο τέλος. Είχε την ευκαιρία να «σκοτώσει» το παιχνίδι, αφού δεν φαινόταν ότι η ομάδα της Πάφου ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν το έκανε και η Πάφος σταδιακά ανέβαινε και έφτασε στην ισοφάριση. Ήρθε και η αποβολή σε μία εντελώς αψυχολόγητη αντίδραση, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απερίσκεπτη ενέργεια του Μπέζους».

Για την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Η Πάφος είναι μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, με ποιότητα, που θα έπρεπε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έκανε λόγο των τελευταίων αποτελεσμάτων. Δεν υποχώρησε η Ομόνοια, αλλά πίεσε και έβγαλε αντίδραση η Πάφος. Βγήκε μπροστά με αρκετούς ποδοσφαιριστές και είναι φυσιολογικό να οπισθοχωρήσεις. Η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου πλέον και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τα πάντα στον επαναληπτικό».

Για τον κόσμο στον επαναληπτικό: «Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει δυναμική στα εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά όταν είναι μαζική η προσέλευση».

Ποιος έχει προβάδισμα: «Δεν είναι θέμα ποιος θα το έχει, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή παίζει στην έδρα της και με τον κόσμο της, έχει τον πρώτο λόγο. Η Πάφος όμως ανεβαίνει και θα τα δώσει όλα στον επαναληπτικό».

Για τον Αυγουστή: «Ο προπονητής θα προετοιμάσει την ομάδα για να τους έχει ετοιμοπόλεμους για όταν τους χρειαστεί στον επαναληπτικό. Θα έχει τις καλύτερες επιλογές για τον επαναληπτικό. Είναι σημαντικό να μπουν ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα».

Πηγή δηλώσεων: sport-fm.com.cy