Home TOP NEWS Μεταγραφική αναφορά για ΟΜΟΝΟΙΑ και Κύπριο αριστερο ακραίο αμυντικό

Μεταγραφική αναφορά για ΟΜΟΝΟΙΑ και Κύπριο αριστερο ακραίο αμυντικό


Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy, υπογράφει ο Κυριάκος Αποστολου, ο οποίος επικαλούμενος πληροφορίες του κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Κύπριο αριστερό ακραίο αμυντικό Θωμά Ιωάννου.

Το ρεπορτάζ:

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να κάνουν το «back2back» στο κύπελλο, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκή έξοδο και να καταστρώσουν τα πλάνα για την επόμενη σεζόν, στην οποία καλούνται να εμφανίσουν ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει τίτλους.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο διεξάγονται έρευνες στην αγορά του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού, διότι θα χρειαστεί και το ντόπιο στοιχείο στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού». Σκέψεις γίνονται για τη στελέχωση της αριστερής πλευράς στην άμυνα, εκεί όπου τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται ο Γιαν Λέτσιας και ο Φώτης Κίτσος. Ο ένας είναι πολύπειρος (32 ετών) και χρήσιμος, ειδικότερα όταν βρίσκεται στη μέρα του, ενώ ο έτερος, διαθέτει εξίσου υψηλή ποιότητα και «δίψα» για συμμετοχές – διακρίσεις. Μάλιστα, η περίπτωση του Ελλαδίτη παραμένει δύσκολη, αφού παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η Ομόνοια ίσως προσπαθήσει να τον «κρατήσει», όμως ρίχνει «ματιές» και σε άλλους παίκτες που μπορούν να «σηκώσουν» τη φανέλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στη λίστα των «πρασίνων» βρίσκεται και η περίπτωση του Θωμά Ιωάννου του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο ποδοσφαιριστής «κλειδώνει» ολόκληρη την αριστερή πλευρά, διαθέτει ταχύτητα, ενώ γνωρίζει και το «βάρος» που νιώθει κάθε παίκτης όταν φοράει μία φανέλα «μεγάλου» κλαμπ, διότι πέρασε αρκετά χρόνια ως μέλος της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του 27χρονου μπακ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου του 2023 και στις προθέσεις του είναι να μη συνεχίσει στους «μαυροπράσινους», όσο και αν εκτιμά την ομάδα που αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2022. Η πρόκληση της Ομόνοιας εάν έλθει οριστικά στο προσκήνιο για εκείνον είναι «μεγάλη», όπως και το ενδεχόμενο του εξωτερικού.