Home TOP NEWS Αίρεται προσεχώς η αργία του «ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ» διακόνου!

Αίρεται προσεχώς η αργία του «ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ» διακόνου!

Σε συνέντευξη του στο CyprusNews.eu ο Ταμασού Ησαϊας μιλά για τη λειτουργία του πλανητάριου στη Μητρόπολη του, για τον «πράσινο» διάκονο που τέθηκε σε αργία, όπως επίσης και για την απόφαση του δικαστηρίου για τον τέως Κιτίου.

 


Δείτε το απόσπασμα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ διάκονο και διαβάστε την πλήρη συνέντευξη στο CyprusNews.eu ΕΔΩ:

Αίρεται προσεχώς η αργία του «πράσινου» διακόνου!

CyprusNews.eu: Η ταχύτητα με την οποία επιληφθήκατε της υπόθεσης με τον «πράσινο διάκονο» ξάφνιασε πολλούς. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις η Εκκλησία συνήθως ακολουθεί χρονοβόρες διαδικασίες, στην προκειμένη περίπτωση λειτουργήσατε σε στυλ «τακ – τακ να τελειώνουμε!

– Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα  στο διαδίκτυο, ο διάκος ήρθε κοντά μου και ζήτησε συγχώρεση. Με ενημέρωσε πλήρως ο ίδιος για το συμβάν και συμφώνησε μαζί μου ότι επρόκειτο περί ατοπήματος, το οποίο σκανδάλισε πολλούς.

CyprusNews.eu: Ποιο ακριβώς ήταν το ατόπημα του;

– Το ότι οργάνωσε οπαδούς με συνθήματα που περιείχαν απρεπείς εκφράσεις. Επίσης προέβη σε κινήσεις που δεν συνάδουν με το ράσο.

CyprusNews.eu: Αν δεχτούμε ότι ο ιερωμένος οφείλει να είναι εκεί που βρίσκεται το ποίμνιο του, τότε δεν υπάρχουν απαγορευμένες ζώνες. Άρα ο ιερωμένος μπορεί να βρίσκεται στο πάρκο, στην πλατεία, στη διαδήλωση, στην κερκίδα…παντού.

Συμφωνώ! Μάλιστα εγώ προσωπικά προωθώ και υλοποιώ αυτήν την ιδέα. Είμαι κι εγώ φίλαθλος..

Δείτε το πλήρες απόσπασμα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ διάκονο και διαβάστε την συνέντευξη στο CyprusNews.eu ΕΔΩ: