Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης: “Οι στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πρωταγωνιστικοί”

Μάριος Αργυρίδης: “Οι στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πρωταγωνιστικοί”

Ο πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Αργυρίδης, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο» με την Κατερίνα Κυριάκου.


Αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση που ορίστηκε για τις 14 Ιουνίου, για το γηπεδικό, αλλά και για το αγωνιστικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκεί όπου φιλοδοξεί να περάσει στους ομίλους του Conference League.

Οι τοποθετήσεις του:

Για τη νέα σεζόν:«Είναι γεγονός ότι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, επικράτησε μία ευχαρίστηση στο σύνολο. Η χρονιά έκλεισε με καλό τρόπο. Δεν πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, ενώ μέσω του κυπέλλου εξασφαλίσαμε παρουσία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα να αγωνιστεί στους ομίλους του Conference League. Θα το προσπαθήσουμε».

Αν τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει στους ομίλους, θα μιλάμε για μία σπουδαία πενταετία:«Ναι, είναι μεγάλη υπόθεση. Έγιναν λάθη τα τελευταία δύο (2) χρόνια. Όταν βρίσκεσαι δύο χρόνια στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος ανεβαίνει ο πήχης. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δε σημαίνει πως όταν αυξάνεις το μπάτζετ έρχονται τα αποτελέσματα. Πήραμε το κύπελλο και βλέπουμε μπροστά, θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν. Οι στόχοι της Ομόνοιας είναι πρωταγωνιστικοί. Τώρα, επιλέγουμε παίκτες και Τεχνικού Διευθυντή, οπότε χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο».