Home TOP NEWS Τιμωρίες για τον τελικό κυπέλλου από τον Αθλητικό Δικαστή

Τιμωρίες για τον τελικό κυπέλλου από τον Αθλητικό Δικαστή


Δείτε αναλυτικά τις ποινές που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής, Αρυστοτέλης Βρυωνίδης, στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι της 24ης Μαϊου στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς), κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (κροτίδες και πυρσούς) και ρίψη  στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη  και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του  αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με οπαδούς  της αντίπαλης ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την  διάρκεια του    ημιχρόνου που προκάλεσαν αναταραχή στο γήπεδο  (έριχναν αντικείμενα, κροτίδες και καθίσματα προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα) γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας που προέβη σε συλλήψεις οπαδών, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(ε) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του  αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας  περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/24.05.2023