Home TOP NEWS Ελμάρ Μπακσίεφ: “Οι παίκτες είναι ακόμα μακριά από τη φόρμα τους”

Ελμάρ Μπακσίεφ: “Οι παίκτες είναι ακόμα μακριά από τη φόρμα τους”

Η αντίπαλος μας στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, Καμπάλα, ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τον προπονητή της, Ελμάρ Μπακσιέφ να παραχωρεί σχετικές δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα qol.az.


Οι δηλώσεις του:

«Δουλέψαμε τις λεπτομέρειες που σχεδιάσαμε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας. Είναι ευχάριστο που η ομάδα είναι πρόθυμη. Αυτή την επιθυμία την είδαμε στην προπόνηση. Στα επόμενα παιχνίδια θα δοθεί έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι και η έμφαση θα είναι στους αγώνες. Με αυτό η ομάδα θα επιστρέψει στους ρυθμούς του αγώνα».

Για  την κατάσταση των παικτών: «Στην τρέχουσα φάση της προετοιμασίας, οι παίκτες είναι ακόμα μακριά από τη φόρμα τους. Οι παίκτες που ξεκίνησαν τις προπονήσεις από τις 24 Ιουνίου είναι πιο έτοιμοι από άλλους. Γιατί μετά από λίγο καιρό μπήκαν μαζί μας. Αυτά τα κενά θα καλυφθούν σε αυτή την φάση της προετοιμασίας. Κάποιοι από τους νέους παίκτες ήταν έτοιμοι γρήγορα, τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και προσαρμογής στην ομάδα. Ντόπιοι και ξένοι δεν είχαν πάντα δυσκολίες σε αυτή την ομάδα. Απλά πρέπει να βάλεις σε τάξη τη φυσική σου κατάσταση. Ακολουθούν τρία φιλικά παιχνίδια. Αυτοί οι αγώνες θα πρέπει να κάνουν την ομάδα πιο έτοιμη. Αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι να πάρουν οι παίκτες χρόνο παιχνιδιού».