Home TOP NEWS Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα για την Γκαμπάλα

Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα για την Γκαμπάλα


Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα προκύπτει στην Καμπάλα, λιγότερο από τρεις βδομάδες πριν τους αγώνες με την Ομόνοια για τον β’ γύρο του Conference League.

Εδώ και αρκετές μέρες θεωρούνταν από τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν δεδομένη η μεταγραφή του Νιχάτ Μεχμπαλίγιεφ από την Σαμπάχ στην αντίπαλο των πρασίνων (μάλιστα το transfermarkt την έχει ολοκληρωμένη και πρόσθεσε τον Αζέρο πορτιέρο στο ρόστερ της Καμπάλα), όμως εντέλει έγινε… ανατροπή και το ντιλ «χάλασε».

Θυμίζουμε πως η Καμπάλα έχασε τον βασικό της τερματοφύλακα, Σαλαχάτ Αγκάγιεφ, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτηση του Μεχμπαλίγιεφ, τον οποίο είχε δανεικό τη σεζόν 2021/22 (28 συμμετοχές).

Ωστόσο, όπως αναφέρει Μέσο στη χώρα, προέκυψε ανατροπή και… ναυάγιο. Η Καμπάλα δεν πληρώνει τις 50.000 ευρώ που ζητά η Σαμπάχ για τον παίχτη, καμία πλευρά δεν υποχωρεί κι η υπόθεση στράβωσε για τα καλά για την αντίπαλο της Ομόνοιας.

«Η Καμπάλα θεώρησε πως παρατείνοντας τις διαπραγματεύσεις θα ανάγκαζε τη Σαμπάχ να συμβιβαστεί, όμως η τακτική της δεν της βγήκε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο sportinfo.az και τονίζεται πως η ομάδα του Μεχμπαλίγιεφ παραμένει αμετάπειστη.

Σημειώνεται πως με τους αγώνες με το τριφύλλι να πλησιάζουν, η Καμπάλα έχει στο ρόστερ δύο τερματοφύλακες, με κανέναν εξ αυτών να μην λογαριάζεται για πρώτη επιλογή. Ο 23χρονος Καμερουνέζος Kριστόφ Ατανγκάνα κατέγραψε 15 συμμετοχές την προηγούμενη διετία ενώ ο 22χρονος Αζέρος Ελμαντίν Σουλτάνοφ είναι στην ομάδα τρία χρόνια, χωρίς να αγωνιστεί.

Gipedo.com.cy