Home TOP NEWS Άθως Χρυσάνθου: «Δύσκολα θα χάσει την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Άθως Χρυσάνθου: «Δύσκολα θα χάσει την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άθως Χρυσάνθου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».


Οι τοποθετήσεις του:

«Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολη βραδιά, η νίκη είναι πολύ σημαντική αλλά η Ομόνοια εάν δεν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στη Δανία, δεν θα θυμάται κανείς τη χθεσινή βραδιά και την εμφάνιση. Πολύ καλή ομάδα η Μίντιλαντ που είχε κατοχή και ευκαιρίες, ευτυχώς για εμάς δεν σκόραρε.

Ρίσκαρε, έβγαλε παίκτες μπροστά, άφησε κενά στην άμυνα. Στον επαναληπτικό θα αφήσει πιστεύω περισσότερους χώρους και ευελπιστώ η Ομόνοια να μπορέσει να αξιοποιήσει τους χώρους με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της. Έχει και καλή άμυνα η Μίντιλαντ. Δεν είχε καλά τελειώματα, ελπίζουμε να μην έχει και στη Δανία. Δεν ξέρω αν αυτό τους ταλαιπωρεί γενικά ή ήταν τυχαίο ψες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική παρουσία σε ομίλους. Θυμάμαι εκκωφαντικές νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Θεωρώ πως και η ίδια η Μίντιλαντ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό στο β’ ημίχρονο. Η Ομόνοια στην επανάληψη έγινε πιο συμπαγής μεσοαμυντικά και καλείται να βρει λύσεις από άλλους παίκτες. Είναι ευχάριστο που ο Μπέζους φέτος είναι αυτός που βλέπουμε. Συγκριτικά με πέρυσι είναι μεγάλη η διαφορά. Ξέρει μπάλα και η εμπιστοσύνη του Σωφρόνη συν ότι πρέπει να δούλεψε περισσότερο συνέβαλαν για να είναι έτσι φέτος και ελπίζουμε να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Ανέβηκε ψυχολογικά, πέρσι με το ζόρι έβγαζε ένα ημίχρονο, ίσως να ήταν επηρεασμένος και από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κάποιοι παίκτες πρέπει να ανεβάσουν απόδοση, οι Σεμέδο, Λοΐζου, ο Καρίμ ακόμα δεν είναι στα καλύτερά του και αν ανέβουν θα βοηθήσουν πολύ-πολύ περισσότερο. Θεωρώ πως η ενίσχυση χρειάζεται, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τι είδους παίκτες

Έχει ένα αποτέλεσμα δικό της, παίζει για δύο αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή έχει λίγες πιθανότητες αλλά περισσότερες από τη Μίντιλαντ για την πρόκριση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει αυτή την εμφάνιση. Να παίξει έξυπνα, με κλειστή άμυνα, χωρίς ατομικά λάθη και με έξυπνη τακτική να αξιοποιήσει τους κενούς χωρίς που ίσως βρει. Δύσκολα θα χάσει τη πρόκριση η Ομόνοια».