Home TOP NEWS Δεν τον δικαίωσε στη Λευκωσία, δεν τον επέλεξε στη Δανία…

Δεν τον δικαίωσε στη Λευκωσία, δεν τον επέλεξε στη Δανία…


Παρουσίασε μια-κάποια βελτίωση, σε σχέση με αυτά που παρουσίασε πέρσι, στα παιχνίδια με την Γκαμπάλα ο Μορέτο Κασάμα, με τον Σωφρόνη να του δίνει φανέλα βασικού στους πρώτους τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στο τελευταίο όμως παιχνίδι με τη Μίτζιλαντ στο ΓΣΠ, ο Αφρικανός μέσος δεν έδωσε βοήθειες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Αντίθετα, με την είσοδο του Κούσουλου στο δεύτερο ημίχρονο η βελτίωση της ομάδας ήταν αισθητή.

Χθες ο προπονητής όχι μόνο επέλεξε ως βασικό του Κούσου, αλλά και τη στιγμή που θεώρησε ότι έπρεπε να φρεσκάρει το κέντρο επέλεξε τον Χάμπο αντί του Κασάμα. Κι αυτό λέει πολλά, όχι για τον Χαράλαμπο, ο οποίος είναι ικανός να δώσει στην ομάδα σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, αλλά για τον Αφρικανό. Στο κρίσιμο παιχνίδι στη Δανία ο Κασάμα δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά ο Σωφρόνης θα καταφέρει να κάνει με τον Κασάμα, ότι δεν κατάφεραν προηγουμένως οι Λένον και Φερέρα, να τον ανεβάσει δηλαδή αγωνιστικά, όμως σε αυτόν τον ένα χρόνο και κάτι από την ημέρα που αποκτήθηκε, η πιο ακριβή αγορά ποδοσφαιριστή που έγινε ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει δώσει κάτι ιδιαίτερο.