Home TOP NEWS Στο Γιουρόπα Λιγκ με εξάρα ο Άρης, δεύτερη ήττα για Αποέλ...

Στο Γιουρόπα Λιγκ με εξάρα ο Άρης, δεύτερη ήττα για Αποέλ και αποκλεισμός


O Άρης προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! H «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισοπέδωσε με 6-1 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

H Λεμεσιανή ομάδα υποδέχθηκε την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας με 2-1 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, με άκρως εμφατικό τρόπο! Ο Άρης διέλυσε την Σλοβάκικη ομάδα με 6-2 και πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης! Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Γιανίκ Γκομίς ο οποίος σημείωσε χατ τρικ ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Σζόκε, Μαγιαμπέλα και Μπράουν. Στους ομίλους του Κόνφερενς θα αγωνιστεί η Σλόβαν. Η κλήρωση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει την αύριο Παρασκευή (01/09, 14:00)

Αποχαιρετά την Ευρώπη το ΑΠΟΕΛ από τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς έχασε και στη Λευκωσία από τη Γάνδη με 2-1 και συνάμα με τη νίκη των Βέλγων στο πρώτο ματς, οι «γαλαζοκίτρινοι» αποκλείστηκαν. Η ομάδα του Σα Πίντο στο πρώτο μέρος πάλεψε το παιχνίδι, όμως το γκολ στο 28’ του Σαμουάς έκανε δύσκολα τα πράγματα, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με τη Γάνδη να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο 79’ με τον Τισουνταλί, σφραγίζοντας την πρόκριση.