Home TOP NEWS Βασιλείου: «Εκτιμώ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρήζει ενίσχυσης…»

Βασιλείου: «Εκτιμώ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρήζει ενίσχυσης…»

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Κώστας Βασιλείου, ήταν προσκεκλειμένος στην εκπομπή της Cytavision ”Goal N Roal” και τοποθετήθηκε για τα της ομάδας.

Για τις φήμες περί κακών σχέσεων μεταξύ Γιάνσον και Αυγουστή: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι προσωπικά δεν έχω κανέναν απολύτως ρόλο στην ποδοσφαιρική εταιρεία. Δεν γνωρίζω και δεν νομίζω. Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Άκουσα και εγώ όπως και εσείς, σε διάφορα καφενειακά…»


Για το ότι στο συμβούλιο της εταιρείας ήταν τρία μέλη του δ.σ. του σωματείου κι αν άλλαξε «Ισχύει και τώρα, είναι ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Αργυρίδης, ο γενικός γραμματέας του σωματείου Χριστόδουλος Κουντουρής και ο Πόλυς Μαλλούπας εξωδιοικητικός παράγοντας του σωματείου».

Για το αν τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. ενημερώνονται για τα της εταιρείας: «Ασφαλώς ενημερωνόμαστε από τα μέλη του δ.σ. που είναι στο συμβούλιο της εταιρείας. Όχι για αγωνιστικά θέματα, για το πώς θα παίξει ο Σωφρόνης ούτε ποιες μεταγραφές γίνονται. Θα ενημερωθούμε για πράγματα που μας αφορούν».

Η εκτίμηση του για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να βελτιωθεί: «Δεν θα κρυφτώ και θα πω ότι προσωπικά εκτιμώ ότι χρήζει ενίσχυσης. Πρέπει να πούμε τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα εκεί και όπου κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται. Εγώ δεν είμαι προπονητής για να έχει σημασία η δική μου γνώμη για το πού χρειάζεται ενίσχυση».

Για το σωματείο και τις πράξεις της διοίκησης: «Το Σωματείο νιώθει κάπως αδικημένο. Η διοίκηση Αργυρίδη ανέλαβε την Ομόνοια το 2020 τον Οκτώβριο. Έπειτα από τρία χρόνια «σηκώσαμε» 15 τίτλους σε πολλά αθλήματα. Νομίζω ότι θα πρέπει να μας αναγνωριστεί ότι μεγαλώσαμε την Ομόνοια σε τίτλους σε άλλα αθλήματα. Ήρθαν για πρώτη φορά τίτλοι σε μερικά αθλήματα».

Για την πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, λέγοντας τα εξής: «Είμαι αισιόδοξος γιατί θεωρώ ότι η Ομόνοια έχει δυνατότητες. Η διοίκηση της Ομόνοιας θα κάνει τα πάντα για παρουσιαστεί η ομάδα όπως τη θέλει ο κόσμος της, ενώ είμαι αισιόδοξος γιατί ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα ως το τέλος».