Home TOP NEWS Το ασύλληπτο σερί του Αμό

Το ασύλληπτο σερί του Αμό

COPENHAGEN DENMARK – MARCH 20: Akinkunmi Amoo of FC Copenhagen looks away during the Danish 3F Superliga match between FC Copenhagen and FC Nordsjalland at Parken on March 20, 2022 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Anders Kjaerbye / FrontZoneSport via Getty Images)

Ο Ακινκούμμι Αμό φαίνεται πως πλησιάζει στην Ομόνοια, όπως αναφέρει και δημοσίευμα που ασχολείται κυρίως με τα θέματα της Κοπεγχάγης.


Ο ταλαντούχος winger επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Δανία, αναζητώντας καλύτερες ευκαιρίες στους «πράσινους» και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του συνόλου. Ο Νιγηριανός μπορεί να αποτελέσει μία σπουδαία επένδυση της ομάδας, ενώ ο Γιάσπερ Γιάνσον μπορεί να βγάλει άσο από το μανίκι του.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές στην ηλικία που είναι ο Αμό (21 ετών) δεν έχουν ιδιαίτερες «παραστάσεις», αυτό όμως δεν ισχύει για το διαφαινόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας. Ο τίτλος με την Εθνική Νιγηρίας των U-17 αποτέλεσε το έναυσμα να ασχοληθούν μαζί του «μεγάλοι» σύλλογοι, ενώ τα δύο πρωταθλήματα με την Κοπεγχάγη του πρόσθεσαν κύρος και «δίψα» για περισσότερα. Πέραν, από τα δύο βαρύτιμα τρόπαια με τους Δανούς (2022, 2023) «μετράει» και ένα κύπελλο (2021) ως μέλος της Χάμαρμπι στη Σουηδία.

Στην ουσία ο Αμό «τρέχει» ένα ασύλληπτο σερί για την ηλικία του, «σηκώνοντας» κάποιον τίτλο από το 2021 και έπειτα δίχως διακοπή και αποτυχίες. Αυτό το σερί ευελπιστεί να το συνεχίσει με την Ομόνοια εφόσον ενταχθεί στο δυναμικό της, κάνοντας «πλουσιότερη» την τροπαιοθήκη του, αλλά και χαρούμενους τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που αναζητούν συνεχώς διακρίσεις μέσω του συνόλου εντός και εκτός συνόρων.

Από sport-fm.com.cy