Home TOP NEWS Zλάνταν σε Αμό: «Είσαι μικρόσωμος όμως αυτό που έχεις μέσα σου όμως...

Zλάνταν σε Αμό: «Είσαι μικρόσωμος όμως αυτό που έχεις μέσα σου όμως είναι πολύ μεγάλο»


Οι συμβουλές του Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελούν την πυξίδα του Ακινκούνμι Αμού για να φτάσει ψηλά στην καριέρα του. Ο 21χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια, αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε μόλις εντάχθηκε στη Χάμαρμπι με τον Σουηδό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι μέτοχος στον σύλλογο.

Ο Αμού μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον «Ίμπρα» και τις νουθεσίες του: «Η συνάντηση με τον Ιμπραΐμοβιτς ήταν μία από τις πιο μεγάλες στιγμές στη ζωή μου. Ήταν μεγάλη έκπληξη για ‘μένα, επειδή είναι από τους καλύτερους παίκτες μου στο Πλέι Στέισιον και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια της FIFA. Με επισκέφθηκε μία Κυριακή πρωί, μετά από αγώνα που έπαιξα την προηγούμενη μέρα. Είχαμε εκτενή συζήτηση και οι συμβουλές του με βοήθησαν πολύ τόσο κατά τη θητεία μου στη Χάμαρμπι όσο και για το μέλλον», ανέφερε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

amoo1

Όσο για τις νουθεσίες του Ζλάνταν, επεσήμανε: «Μου είπε, Αμού ξέρω πως είσαι μικρόσωμος, όμως αυτό που έχεις μέσα σου είναι πολύ μεγάλο. Οι φίλαθλοι σε αγαπούν και το τεχνικό προσωπικό είναι εδώ για ‘σένα. Μην είσαι αφηρημένος. Συγκεντρώσου στο ποδόσφαιρο και θα διαπρέψεις. Να μην φοβάσαι και να θυμάσαι πως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου. Να διασφαλίσεις πως θα πιστεύεις στον εαυτό σου πάντα, σε κάθε στιγμή».

Από Match.com.cy