Home TOP NEWS Δημητρίου για αγώνα, απουσίες, Νικόλα, σκάουτερ και κόσμο

Δημητρίου για αγώνα, απουσίες, Νικόλα, σκάουτερ και κόσμο


Μίλησε στη κάμερα της Σιταβίζιον λίγο πριν τον αγώνα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε αναλυτικά:

Θα πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετα τις δύο ισοπαλίες. Είναι ένας αγώνας που κρύβει παγίδες απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Περιμένουμε από την ομάδα να δείξει τα χαρακτηριστικά της. Την επιθετικότητα της , καλό ρυθμό, συγκέντρωση, πειθαρχία. Αν το κάνουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη.

Για απουσίες: Είναι θετικό πως επιστρέφουν οι τρεις. Έμειναν εκτός οι Λέτσιακς και Αλιούμ. Είχαν μικροπροβλήματα και αποφασίστηκε από την ιατρική ομάδα και τους προπονητές ότι θα ήταν καλύτερο να μείνουν εκτός. Από την επομενη αγωνιστικη μάλλον θα είναι διαθέσιμοι

Για Νικόλα: Είναι σημείο αναφοράς η επιστροφή του Νικόλα. Τον εμπιστεύτηκε σήμερα ο προπονητής. Έκρινε πως τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στον αγώνα και μέσα από τους αγώνες θα βρει τον ρυθμό του.

Για νέο σκάουτερ: Εντάσσεται στο τμήμα. Θα έχει να κάνει με αγορές από το εξωτερικό και θα έχει ευθύνη σε συγκεκριμένη περιφέρεια χωρών που μας ενδιαφέρουν.

Για κόσμο: Προπωλήσαμε 1300 εισιτήρια. Δεν ήταν καλές οι καιρικές συνθήκες πριν τον αγώνα, δεν ξέρουμε αν θα επηρεάσει αυτό αλλά περιμένουμε γεμάτη κερκίδα.