Home TOP NEWS Το προφίλ του Ελβετού Lukas Fähndrich που θα σφυρίξει στο ΟΜΟΝΟΙΑ –...

Το προφίλ του Ελβετού Lukas Fähndrich που θα σφυρίξει στο ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

Ο 39χρονος, Ελβετός διαιτητής,Lukas Fähndrich, ορίστηκε να σφυρίξει την ερχόμενη Κυριακή (29/10) στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας.


Ο Ελβετός ρεφ, την φετινή σεζόν έχει σφυρίξει σε 8 αγώνες. Έξι στο πρωτάθλημα Ελβετίας κι σε δύο παιχνίδια στην Ευρώπη, ένα για τα προκριματικά του Champions League και ένα για τα προκριματικά του Conference League.

Στα 8 παιχνίδια που διεύθυνε ο Lukas Fähndrich έδειξε συνολικά 40 κίτρινες κάρτες, απέβαλε μια φορά ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη, μια φορά με απευθείας κόκκινη και έδειξε δύο φορές την άσπρη βούλα.

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 21 Οκτωβρίου όταν σφύριξε στον αγώνα FC Basel – Servette FC και σε αυτό έκανε 5 φορές χρήση της κίτρινης κάρτας.

Σε όλη του την καριέρα ο Ελβετός διαιτητής σφύριξε σε 336 παιχνίδια, στους οποίους μοίρασε 1668 κίτρινες κάρτες, 88 φορές έδειξε την κόκκινη κάρτα (52 φορές με την χρήση της δεύτερης κίτρινης) και 119 φορές έστησε ομάδες στην άσπρη βούλα.

Βλέποντας κάποιος τα σταστικά του Lukas Fähndrich αντιλαμβάνεται ότι ο 39χρονος Ελβετός δεν διστάζει να κάνει χρήση των καρτών του.

Θα χρειαστεί λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο (δείτε εδώ) για να μην τους στερηθεί η τεχνική ηγεσία στα επόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα ή Ανόρθωση.