Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έγιναν τραγικά λάθη από την διαιτησία

Έγιναν τραγικά λάθη από την διαιτησία

Δυστυχώς το όμορφο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο στάδιο “Ελευθερία” ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΕΛ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ επισκιάστηκε από τα τραγικά λάθη της διαιτησίας.


Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασκευά αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να φέρει σε κάποια στιγμή “τούμπα” το παιχνίδι με τα γκολ των Μαρσίλιο και Τσίτσου και λίγο μετά η ΑΕΛ ισοφάρισε.

Στην συνέχεια και στα λεπτά που απέμεναν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι έγιναν πράγματα που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών κι αντιδράσεων από πλευράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού η διαιτητική ομάδα έκανε πολλά λάθη.

Ο Μιχαλής Χριστοφίδης (δαιτητής της αναμέτρησης) κατάπιε κόκκινη κάρτα στον Φαμπρίτσιο που σκόραρε και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προκαλούσε την κερκίδα.

Στην συνέχεια έκλεισε τα μάτια σε καθαρό φάουλ του Χατζηγεωργίου στον Λούκας (τραυματίστηκε ο φουτσαλιστής μας), ενώ θα ήταν φάση για κόκκινη αφού ο Λούκας είχε καθαρή ευκαιρία για να σκοράρει. Ενώ αδιαφόρησαν να σφυρίξουν σε άλλες μία – δύο περιπτώσεις φάουλ κι ενώ η ΑΕΛ είχε 4 ομαδικά φάουλ και στα 6 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χτυπούσε 10μέτρο πέναλτι.

Να σημειώσουμε ότι, ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Τάσο Σκαμπύλη για διαμαρτύριες και κιτρίνισε τον Παναγιώτη Παρασκευά για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πάντως η ομάδα μας δικαιολογημένα μπορεί να έχει παράπονα για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.