Home TOP NEWS Κετσπάγια: «Θέλουν να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Τόσο λίγο ξέρουν από...

Κετσπάγια: «Θέλουν να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Τόσο λίγο ξέρουν από ποδόσφαιρο»


Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά τον αγώνα με την Ισπανία στην διάσκεψη τύπου.


Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα στον όμιλο απ’ αυτά που κάναμε εμείς, δεν  ξέρω.

Παίξαμε σε αυτό τον όμιλο και ήρθαμε τελευταίοι. Δεν είναι μοιρολατρικά, είναι πραγματικότητα. Δεν μου αρέσει να σας λέω ψέματα ότι ποια είναι η Ισπανία και θα τους βάλουμε πέντε γκολ. Σιγά, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Τα παιδιά προσπάθησαν. Είναι άλλο επίπεδο.

Για την κριτική ότι παίζει αμυντικά σχολίασε: «Και βέβαια θα κατεβάζω αμυντική εντεκάδα, διότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτούς δεν τους γυρεύει κανένας, μόνο λόγια είναι και δεν έχουν κάνει τίποτα. Θέλετε να κατέβω να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Σοβαρομιλάμε; Τόσο λίγοι ξέρουν από ποδόσφαιρο; Γι’ αυτό και κάθονται σπίτι και το μόνο που μπορούν είναι να κατηγορήσουν. Αν θέλουν να έρθουν σε αυτή την καρέκλα, τι έκαναν για να έρθουν εδώ; Εγώ τουλάχιστον κάτι παραπάνω έκανα από αυτούς. Τα λόγια είναι πολύ εύκολα»

Σε ερώτηση για τις δικές του ευθύνες: «Η αποτυχία ξεκινάει από εμένα αλλά όταν από αυτό τον όμιλο μου ζητάτε κάτι, δεν καταλαβαίνεις ποδόσφαιρο. Δυστυχώς είναι πολλοί που κάθονται στο σπίτι από τον καναπέ και κατηγορούν. Δεν με νοιάζει, ούτε τηλεόραση βλέπω ούτε ράδιο ακούω ούτε τίποτα»