Home TOP NEWS Ο Νίκος Παναγιώτου για το Νικόλα Παναγιώτου: “Δόθηκαν οι ευκαιρίες από πλευράς...

Ο Νίκος Παναγιώτου για το Νικόλα Παναγιώτου: “Δόθηκαν οι ευκαιρίες από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τις άρπαξε από τα μαλλιά”

Ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος τερματοφύλακας, Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον sport-fm.com.cy κι αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αδερφότεκνού του Νικόλα Παναγιώτου που κέρδισε με το σπαθί του νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας.


Οι δηλώσεις του:

«Στάζοντας μέλι» για τον Νικόλα, ο Παναγιώτου είπε αρχικά: «Ο Νικόλας επειδή είχα την ευκαιρία να τον έχω στις προπονήσεις σε ηλικία των εννέα χρόνων ξεχώριζε μες τους καλούς παίκτες της ηλικίας του. Έπαιζε από τότε ως στόπερ και αμυντικός χαφ, ήταν ένα μωρό τρομερά δουλευταράς, χωρίς να μιλάει πολύ, προτιμούσε να δουλεύει παρά να μιλά».

Για να προσθέσει πως «Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του Νικόλα έπαιξε και ο αδερφός μου ο Άντρος (σ.σ. πατέρας του ποδοσφαιριστή, παλαίμαχος Ανόρθωσης και ΑΕΚ) ο οποίος γνωρίζει ακριβώς τι εστί ποδοσφαιριστής και συμβούλευε σωστά όλα αυτά τα χρόνια τον Νικόλα».

Για την επέκταση του συμβολαίου και πως αισθάνεται εξέφρασε τη χαρά του, ενώ έκανε αναφορά και στις ευκαιρίες που πήρε από τον Χένινγκ Μπεργκ από την πρώτη του κιόλας σεζόν στην Ομόνοια. «Χαίρομαι πάρα πολύ διότι δεν χάθηκε όπως άλλα ταλέντα, δόθηκαν οι ευκαιρίες από πλευράς Ομόνοιας, τις άρπαξε από τα μαλλιά και δεν τον άφησε να της φύγει. Με τη δουλειά και τη συμπεριφορά του κατάφερε να κάνει όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να μιλάει για αυτόν με κολακευτικά λόγια», είπε κάνοντας φυσικά λόγο πως και άλλοι προπονητές αξιοποίησαν τις δυνατότητες του και τού έδωσαν τις ευκαιρίες, όπως κάνει και ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, όταν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Αξίζουν τα εύσημα και στον Χένινγκ Μπεργκ διότι είναι μια φουρνιά τεσσάρων – πέντε παικτών, Κύπριους, που έβγαλε η Ομόνοια και είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα που ήρθε με εξαιρετικό προγραμματισμό και ένα πλάνο για την αξιοποίηση των Ακαδημιών της το οποίο καρποφορεί. Ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ για τον Νικόλα και τους άλλους μικρούς που δεν άφησαν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες», υπογράμμισε ακολούθως!